bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обговорення пріоритетів у боротьбі з корупцією в 2013 році
14.01.2013

Як показує досвід, влада нас чує, якщо ми виходимо з чіткими пропозиціями та є активними у їх просуванні. Наразі влада готова слухати пропозиції громадянського суспільства щодо спільних дій у справі подоланні корупції.

Тому зараз дуже важливо надати нашу спільну та повну програму пропозицій.
Експерти TI Україна розробили аналітичний документ: “Ключові виклики для України в напрямку становлення доброчесних публічних фінансів та підзвітної влади. Пропозиції щодо вирішення”.

У ньому ми надали основний перелік вимог та пропозицій до влади  щодо подолання корупції в Україні за трьома напрямками:

  • Прозорість державних закупівель;
  • Державна антикорупційна політика;
  • Прозорий та підзвітний уряд.

Успіхи та прорахунки кожного напрямку розглянуто на законодавчому, управлінському та громадському рівнях. Але найголовніше - по кожному з напрямків ми пропонуємо розгорнуту відповідь на головне питання “Що робити?”.

Ми закликаємо громадські організації та всіх небайдужих ознайомитися із наведеними висновками та пропозиціями, відкоригувати їх чи внести власні пропозиції та поділитися своїми роздумами.

Повний текст пропозицій доступний на сайті Tramsperency International Україна за посиланнямТам же ви зможете відкоментувати запропонований документ.

Ваша участь необхідна, ваша думка незамінна! Давайте разом сформулюємо вимоги до влади в напрямку протидії корупції!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.