bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Надання безоплатної правової допомоги малозабезпеченим особам у Києві
30.11.2012

Відновлено прийом громадян юридичною клінікою "Фенікс" Київського університету права НАН України.

Юридична клініка “Фенікс” є струнтурним підрозділом Київського університету права, провідного вищого навчального закладу, який готує висококваліфікованих юристів, які володіють глибокими теоретичнимим та практичними навичками роботи.

Основними напрямами роботи з юридичної клініки “Фенікс” є надання безоплатної правової допомоги малозабезпеченим особам, які не мають змоги захистити свої права самостійно або звернутись за оплатною правовою допомогою, та здійснення правової просвіти населення.

Консультанти юридичної клініки “Фенікс” надають консультації з питань захисту конституційних прав і свобод; цивільного, трудового, аграрного, житлового, земельного, сімейного права та права соціального забезпечення; правового регулювання підприємницької діяльності, яка здійснюється малозабезпеченими верствами населення; захисту прав молоді та неповнолітніх.

Консультантами юридичної клініки “Фенікс” є студенти старших курсів Київського університету права НАН України. Правова допомога здійснюється під керівництвом провідних викладачів Київського університету права.

Прийом громадян здійснюється щовівторка та щосереди, з 11-ї до 13.00 год., в примішенні Київського університету права НАН України за адресою: 03142, м. Київ, вул. Академіка Доброхотова, 7А, каб. 106. Контактний телефон для запису на консультацію та отримання іншої інформації: 424-13-79; 424-33-35.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.