bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: вуличне мистецтво, козацький квест, художнє татуювання, hand-made та інші цікавинки
12.10.2012

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

 

Київ

13 жовтня 2012 року – Майстер-клас з акторської майстерності англійською мовою English Club Theatre. Зустріч присвячена груповій взаємодії акторів на сцені і буде проводитися у формі активного акторського тренінгу.
Читати більше… 

13-14 жовтня 2012 року – Благодійний Київський фестиваль вуличної сцени. У програмі: виступи професійних і непрофесійних театрів, що працюють в жанрі вуличного мистецтва, карнавальна хода, фокусники, жонглери, ілюзіоністи, живі скульптури, вуличні музиканти, художні майстер-класи для дітей і дорослих.

Читати більше… 

14 жовтня 2012 року – Свято Покрови. Цілий день в Гостиннній Республіці будуть проходити різноманітні майстер класи, цікаві лекції, море конкурсів, народних забав, показ кінофільмів і  танці.
Читати більше… 

14 жовтня 2012 року – Всеукраїнський фестиваль бойового звичаю “Гайдамака”. Фестиваль пройде в формі козацького квесту. Збирайте команду та вперед на пошуки козацьких клейнодів!
Читати більше… 

Львів

13-14 жовтня 2012 року – Третій міжнародний фестиваль художнього татуювання Lviv Tattoo Fest. Фест порадує учасників та відвідувачів нестандартної шоу-програмою, новими обличчями в світі тату, неповторними роботами майстрів, які будуть номінуватися в конкурсах з цінними призами, а також інтерактивними шоу байкерів, виступами прогресивних музичних команд і безліччю інших сюрпризів.
Читати більше… 

13-14 жовтня 2012 року – Фестиваль давньої музики “Похвала музиці або Львівська Цециліада 2012”. Фахівці від давньої музики не лише виступають в концертах, але й надають консультації та проводять курси майстерності, що сприяє розвиткові історичного виконавства в Україні.
Читати більше…

Запоріжжя

13-14 жовтня 2012 року – Арт-фестиваль «Hobby club». Це спеціалізована виставка-ярмарок товарів для творчості, рукоділля, виробів hand-made. Гості фесту матимуть змогу відвідати різноманітні тренінги та майстер-класи, а також взяти участь у конкурсах.
Читати більше… 

14 жовтня 2012 року – Міжнародний фестиваль документального кіно Docudays UA. Фільми фестивалю будуть демонструватися в режимі нон-стоп. Післе перегляду кожного фільму відбуватиметься обговорювання стрічки.
Читати більше…

Інші міста

13 жовтня 2012 року, м. Севастополь – Арт-парад. Подія являє собою хід колони з оформлених художниками машин, причепів, автобусів та інших транспортних засобів.
Читати більше…

13-14 жовтня 2012 року, м. Миколаїв – Фестиваль «Місто майстрів». Відбудеться справжній етно-психо-езотеричний фестиваль і ярмарок Майстрів з відкритими майстер-класами для всіх бажаючих, в зоні вільної від алкоголю, нікотину, наркотиків і політики.
Читати більше… 

13-14 жовтня 2012 року, м. Харків – Фестиваль handmade ARTiSHOP. Кращі дизайнери та майстри хендмейд з усіх куточків України представлять свої унікальні роботи: від автентичного рукоділля до трендового дизайнерського handmade.
Читати більше… 

13-14 жовтня 2012 року, м. Ялта – Бал хризантем-2012. В експозиціях виставки хризантем буде представлено до 350 сортів вітчизняної, в тому числі Нікітського ботанічного саду, європейської, азіатської та американської селекції. З них 150 сортів великоквіткових хризантем (5 новинок) і 150 сортів дрібноквіткових (27 новинок).
Читати більше… 

14 жовтня 2012 року, м. Івано-Франківськ – Літературний фестиваль ім. Т. Мельничука “Покрова”. Серед учасників близько двох десятків літераторів з різних куточків України. 
Читати більше… 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.