bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Microsoft створить можливості для 300 млн. молодих людей у всьому світі
24.09.2012

21 вересня 2012 року Корпорація Microsoft оголосила про нову глобальну ініціативу Microsoft YouthSpark, мета якої – створити можливості для 300 млн. молодих людей у більш ніж 100 країнах протягом наступних трьох років. Ця ініціатива включає соціальні та інші програми компанії — як нові, так і існуючі — які покликані надати молоді більше можливостей для отримання освіти, працевлаштування, підприємництва та реалізації свого потенціалу.

Компанія надаватиме більшу частину фінансування громадським організаціям, які реалізовують програми для молоді. Окрім цього, Microsoft YouthSpark включатиме Office 365 для освіти – безкоштовні інструменти для вчителів та студентів, які дозволяють спільно навчатися та працювати, а також буде інтегрувати Skype у класні кімнати, щоб викладачі могли контактувати зі своїми студентами у всьому світі.

В рамках ініціативи Microsoft також запускає ряд нових соціальних програм:

  • Give for Youth – це глобальний проект для збору коштів для некомерційних організацій, які підтримують молодь у всьому світі.
  • Microsoft YouthSpark Hub – онлайн-простір, де можна отримати доступ до всіх молодіжних програм та ресурсів, які надає Microsoft та її партнери.
  • Microsoft Innovate for Good – глобальна онлайн-спільнота, яка сприятиме тому, аби молоді люди співпрацювали, надихали та підтримували один одного, використовуючи технології і прагнучи щось змінити на краще.

Запускаючи цю нову ініціативу, генеральний директор Microsoft Стів Балмер сказав: «Відкриваючи Microsoft YouthSpark, ми беремо на себе зобов’язання допомогти 300 млн. молодих людей у всьому світі досягнути своєї мети. Ми зосередимо наші зусилля та ресурси компанії на тому, аби надати молоді можливості для отримання освіти, працевлаштування та підприємництва. Ми віримо, що разом із нашими партнерами, ми можемо допомогти молоді змінити їхній світ, і наш обов’язок – задіяти наші технології, талант, час та ресурси для досягнення цього».

Соціальні програми, орієнтовані на молодь, будуть проводитися у тісній співпраці із громадськими організаціями у всьому світі.

«Вже незабаром анонсовані глобальні ініціативи стануть доступними і для громадських організації в нашій країні. Наше завдання – допомогти створити рівні умови для доступу молоді до освіти, отримання навичок для майбутнього працевлаштування та втілення бізнес-ідей. Це вклад як у розвиток молоді, так і в підвищення у перспективі конкурентоспроможності країни в цілому», – зазначає Ярина Ключковська, директор із корпоративних комунікацій та соціальних програм «Майкрософт Україна».

За даними звіту організації The International Youth Foundation Opportunity for Action, опублікованому в березні, близько 75 млн. молодих людей у світі були безробітними станом на 2011 рік. 12,7% молоді у світі віком до 25 років не має роботи. Із ростом кількості молодих людей – на сьогодні це більше 2,2 млрд. – зростає і розрив у доступі до можливостей.

Microsoft YouthSpark виходить за межі філантропії і поєднує ряд глобальних програм, які надають молоді доступ до технологій та кращої освіти, а також надихають на створення нових ідей та реалізацію власного потенціалу. Цьому слугуватимуть, окрім Office 365 для освіти та Skype у класній кімнаті, також програми:

  • Партнерство в навчанні”. Професійна програма розвитку для урядовців, керівників шкіл та освітян, щоб допомогти їм запровадити нові підходи до викладання та навчання із використанням технологій. Це в свою чергу покликане розвивати у учнів навички 21 століття.
  • Microsoft IT Academy. Освітня програма для акредитованих академічних установ, яка надає студентам знання та навички, необхідні у подальшій кар’єрі.
  • DreamSpark. Вільний доступ студентів та освітян до інструментів Microsoft для дизайнерів та розробників, що допомагає покращити ключові технічні навички протягом навчання в школі чи університеті.
  • Imagine Cup. Найбільше у світі технологічне змагання, яке заохочує студентів розробляти технічні рішення, що покликані вирішити соціальні проблеми, створювати захоплюючі ігри та демонструвати інновації, які можуть допомогти світу.
  • Students to Business. Програма, яка дозволяє студентам знаходити роботу чи стажування у технологічній галузі.
  • BizSpark. Програма підтримки стартапів, яка надає молодим підприємцям доступ до програмного забезпечення та інструментів Microsoft, а також дозволяє налагодити контакти із ключовими гравцями на ринку, включаючи інвесторів, які можуть допомогти їм почати новий бізнес.

Повний перелік програм Microsoft YouthSpark можна знайти на YouthSpark Hub.

Контакти

  • Олександра Чувакова
  • «Майкрософт Україна»
  • [email protected]

Коментарі

Кирило Дядя   4325 днів тому   #  

В мене є пропозиції, щодо працевлаштування молоді, куди направляти і в якому вигляді?

  •   Пiдписатися на новi
Олександра Чувакова   4324 дні тому   #  

Добрий день, Ки рило! Дякую за інтерес до ініціативи YouthSpark. Як Ви могли прочитати у повідомленні доступність цієї ініціативи в Україні буде анонсовано пізніше. Тим не менше, "Майкрософт Україна" втілила у партнерстві з громадськими організаціями проект IDEA - підвищення комп'ютерної грамотності населення і молоді зокрема (http://www.idea-ukraine.org), також у нас є програма Microsoft BizSpark™ є глобальною програмою, яка допомагає стартапам досягти успіху, надаючи їм доступ до інструментів розробки програмного забезпечення Microsoft, зв'язуючи стартапи з ключовими гравцями галузі, включаючи інвесторів, а також забезпечуючи видимість на ринку. Таким чином програма допомагає підприємцям розпочати бізнес.(http://www.microsoft.com/ukraine/bizspark/default.mspx).
У разі виникнення питань, буду рада відповісти.
З повагою,
Олександра Чувакова
координатор соціальних програм "Майкрософт Україна"

  •   Пiдписатися на новi
Bолодимир Любивий   4323 дні тому   #  

Вітаємо корисні ініціативи!

  •   Пiдписатися на новi
Кирило Дядя   4323 дні тому   #  

Краще звучить "Фінансуємо корисні ініціативи"

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.