bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акція по розміщенню соціальної реклами в метро
25.07.2012

Акція ініційована громадською організацією «Асоціація замовників і виробників соціальної реклами в Україні» та спрямована на рішення проблеми з нестачею фінансових коштів у неприбуткових організацій на рекламу соціальних проектів. Акція діє з 23.07.12  по 31.08.12. 

Оператор з розміщення реклами на лайт-боксах на ескалаторах у метрополітені — «Метро-лайт» спільно з рекламною агенцією «Яспис» пропонують друк на спеціальній плівці та розміщення на лайт-боксах з підсвіткою соціальної реклами. Формат зображення вертикальний — 420х585 мм, вартість друку та розміщення — 340 гривень на місяць за 1 площину, що складає лише 10% від комерційної вартостіпослуги. Розміщення можливе лише на парній кількості площин (по обидві сторони одного лайт-боксу). Монтаж зображень відбувається по вівторках.

«Асоціації замовників і виробників соціальної реклами в Україні»: «До нас дуже часто звертаються громадські організації з проханням допомогти розмістити соціальну рекламу, не маючи на це коштів. Багато важливих соціальних акцій та проектів залишаються без інформаційної підтримки. Безкоштовні місця для соціальної реклами відсутні, хоча для їх організації у державних установ можливості є. Або при розміщенні соціальної реклами власники площин вимагають прибрти логотипи і контакти громадських організацій, застосовуючи цензуру. Приватні оператори рекламних площин за мінімальну плату, як правило, добрих місць для розміщення соціальної реклами не надають. Тому прояви соціальної відповідальності рекламних агенцій дуже важливі для суспільства, оскільки за невелику плату соціальну рекламу можна дати побачити мільйонам киян і гостей столиці. І я сподіваюся, що найближчим часом ми почнемо обговорення можливостей для формування спеціальних місць під соціальну рекламу».

З питань розміщення реклами звертайтеся до РА «Яспис»:

тел.: (044) 592-02-99, 592-02-88 адреса: м. Київ, вул. Л. Руденко, 10, к.2 e-mail: [email protected] http://jasper.com.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.