bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій
07.07.2012

23 червня 2012 року відбулося офіційне відкриття проекту «Клуб Активної Молоді» у Ворзелі. Мета проекту полягає у створенні сприятливих умов для активізації та консолідації зусиль молоді смт Ворзеля у вирішенні її ключових проблем в селищі, а також, наданні їй необхідного аналітичного та діалогового інструментарію, шляхом впровадження протягом червня – грудня 2012 року комплексу заходів, що посилять роль молодіжної політики у житті громади.
Читати більше...

26 червня 2012 року ДОО ВГО «Комітет виборців України» провела круглий стіл «Пілотний експеримент у системі охорони здоров’я Донецької області: проміжні результати та роль громадськості». Станом на 1 січня 2012 року на Донеччині було створено 72 центри первинної медико-санітарної допомоги, з розвиненою мережею амбулаторій, фельдширсько-акушерських пунктів, 439 амбулаторій загальної практики, в тому числі 327 новостворених, і 483 мобільних фельдширсько-акушерських пунктів (МФАП) – всі вони здійснюють первинне обслуговування населення. 
Читати більше...

4 липня 2012 року відбувся круглий стіл на тему «Впровадження інноваційних механізмів працевлаштування молоді».  За круглим столом говорили про те, як найкраще сформувати поле для підготовки студентів до виходу на ринок праці та здобуття першого досвіду роботи, адже знайти для себе перше робоче місце – найважче випробування для випускників.
Читати більше...

4 липня 2012 року Верховна Рада прийняла у другому читанні та в цілому законопроект №9634 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань державних закупівель», який передбачає виведення з-під дії тендерних процедур значної частини державних закупівель і, відповідно, неоприлюднення інформації про них.
Читати більше...

5 липня 2012 року Верховна Рада України у другому читанні та в цілому ухвалила Закон «Про благодійництво та благодійні організації». Закон запроваджує кращі європейські практики регулювання благодійної діяльності та спрощує процедури створення й діяльності благодійних організацій.
Читати більше...

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.