bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний тренінг на тему неформальної освіти у Вірменії
26.06.2012

Молодіжна організація "Іскра" шукає 2х учасників (хлопця і дівчину) для проекту "Let Us Experience", що проходитиме в м. Діліжан (Вірменія)  з 18 по 26 серпня 2012

Основні теми проекту – принципи неформальної освіти, розвиток навичок молодіжних тренерів і фасилітаторів, планування проектів в рамках програми «Молодь в Дії», співпраця європейських молодіжних організацій.

Країни-учасниці: Вірменія, Болгарія, Італія, Румунія, Україна, Іспанія, Грузія.

Робоча мова: англійськa

Кого ми шукаємо:

  • молодь в віці від 18 до 30 років;
  • зі знанням англійської мови (на рівні, достатньому для участі в дискусіях і презентаціях) і відкритістю до інших культур;
  • з інтересом до теми проекту. Особливо вітаються заявки від кандидатів, які вже мають досвід планування і проведення молодіжних проектів, а також від молодіжних тренерів !!!

Організатори оплачують: 100% витрат на харчування, проживання і екскурсії, а також 70% проїзду. Внесок за участь становить 15 Євро.

Бажаєте взяти участь? Надішліть нам своє резюме (важливо вказати в ньому свій попередній досвід громадської і тренерської діяльності) та мотиваційний лист (чому ви хочете взяти участь саме в цьому проекті; 1 сторінка А4 англійською мовою) на [email protected] до 7 липня 2012 року. Будь ласка, вказуйте в темі листа «Let Us Experience». Всі кандидати будуть повідомлені про результати відбору після 8 липня.

Чекаємо на ваші заявки!

Більше про МГО «Іскра» можна дізнатись тут: http://vk.com/ngo.iskra https://www.facebook.com/ngo.iskra

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.