bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій
09.06.2012

30 травня 2012 року у залі засідань Луганської обласної громадської організації Бізнес-клуб «Європейський вибір» відбулась Заключна конференція проекту «Демократія участі». Однією з цілей проекту було створення Коаліції проєвропейських громадських організацій Луганщини. Сьогодні в Луганській області зареєстровано 1984 громадські організації, серед яких 126 молодіжних. До сформованої мережі проєвропейських громадських організацій Луганщини увійшло на разі 32 організації.Читати більше...

У ніч на 2 червня 2012 року в Луганську пройшов фестиваль соціальних юнацьких фільмів «Тридцять друге травня». Його мета - звернути увагу громадськості на проблеми дітей вразливих груп і насильства в сім'ї та залучити молодь до дій громадських організацій у сфері захисту прав дитини. На подив і захоплення публіки, програму фестивалю відкривав фільм, донині заборонений для перегляду в Україні. Вперше на Донбасі була показана кінострічка «Шахта № 8» (Україна, Естонія, 2008), що розповідає про дитячу працю в нелегальних шахтах міста Сніжне. Головний герой кінострічки - підліток з неблагополучної родини, змушений іти в шахту, щоб прогодувати сестер. Фільм вже був показаний в 30 країнах світу, але в Україні в прокат так і не потрапив.
Читати більше...

8 червня 2012 року під стінами Адміністрації Президента України відбувся пікет та акція «Підпис, який врятує життя». Офіціанти, лікарі інші прийшли під стіни Адміністрації Президента закликати його підписати бездимний закон № 4844.
Учасники акції звернулися до Президента України з вимогою захистити тисячі працівників закладів громадського харчування (кафе, барів, ресторанів) та сотні тисяч відвідувачів цих закладів від негативного впливу тютюнового диму.
Читати більше...

З червня місяця 2012 року харків’яни в трамваях, тролейбусах і автобусах, в метрополітені побачать плакати зі слоганом «Краще тверезе життя, щоб сила і слава була», на яких відомі українських спортсмени – Чемпіон світу, срібний призер Олімпійських ігор - Денис Силантьєв, і Найсильніша людина світу в ваговій категорії до 105 кілограм, багаторазовий рекордсмен світу - Сергій Конюшок, закликають до тверезості та здорового способу життя. Також, будуть розміщені й інші плакати соціального спрямування. Розміщення таких плакатів у міському транспорті стало можливим завдяки соціальному партнерству між місцевою владою і громадськістю.

Читати більше...

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.