bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій
02.06.2012

26 травня 2012 року розпочато навчання бібліотечних працівників Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва у «Школі е-урядування». Протягом травня-червня 48 фахівців Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва оволодіють навичками тренерів-консультантів Центрів обслуговування громадян, у яких вони після закінчення школи будуть навчати інструментам е-урядування мешканців міста, надавати їм практичну та методичну допомогу.
Читати більше...

30 травня 2012 року в м. Білгород-Дністровський Одеської області відбувся круглий стіл з обговорення поточного стану та перспектив надання державної та недержавної безоплатної правової допомоги в Україні. В ході круглого столу «Безоплатна правова допомога в Україні», представники органів влади та неурядових організацій висловили бажання створити на базі Центру права Одеської обласної організації Комітету виборців України в м. Білгород-Дністровський єдиного центру з надання безоплатної правової допомоги.
Читати більше...

31 травня 2012 року на площі перед Донецькою міською радою були оприлюднені розсекречені документи тютюнових компаній. На виставці, приуроченій до Всесвітнього дня без тютюну, були представлені постери з цитатами з офіційних документів, що свідчать про справжні інтереси та втручанні представників тютюнової індустрії в політику суспільної охорони здоров'я.
Читати далі...

Обмеження свободи мирних протестів – друга після політичних репресій проблема української влади. Про це йдеться в доповіді про дотримання прав людини за 2011 рік, днями опублікованiй Держдепартаментом США. Європейська Комісія – огран ЄС – також нещодавно у своєму звіті “Реалізація Європейської політики сусідства в Україні” заявила, що українська влада все більш вороже налаштована до протестуючих. Проте даними висновками, на жаль, пересічних громадян нашої країни не здивуєш. А от те, чому громадські організації та профспілки періодично влаштовують протести проти виставлення на голосування у парламенті законопроекту про протести, який мав би покласти край беззаконню у цій сфері, – це питання потребує додаткових роз’яснень. 
Читати далі...

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.