bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій
26.05.2012

12 травня 2012 року в Києві відбувся 4-й тренінг волонтерів в рамках проекту «On-life!Цінності українців!». Цього разу темою стала дитяча психологія: психолог Тетяна Груша поділилася авторською програмою “бідинамікою” та методикою її центру PYRUS. Пані Тетяна окреслила вікові особливості формування дитячої психології, розказала, як працювати з дітьми, враховуючи особливості їхньої поведінки, поділилася власним багаторічним практичним досвідом подібної роботи.

Читати більше...

18 травня 2012 року в Вінниці відбувся Міжнародний форум громадських ініціатив, який зібрав представників державних і громадських інституцій України та зарубіжних країн, міжнародних інвестиційних і донорських фондів, бізнесових структур. Мета проведення Форуму - ефективне вирішення соціальних проблем у регіоні, залучення ресурсів до розвитку територіальних громад, впровадження інноваційних підходів щодо стратегічного планування та регіонального розвитку, розбудова громадянського суспільства, поглиблення демократичних та економічних перетворень. 

Читати більше...

21 травня 2012 року в містах, що прийматимуть Євро-2012 (Києві, Харкові, Донецьку та Львові) відбулася презентація громадської ініціативи “Friendly Ukraine”. “Friendly Ukraine” – це позаполітична ініціатива з європейської інтеграції України на рівні “люди для людей”. Напередодні Євро-2012 українські громадяни, координуючи зусилля через соціальні мережі, пропонують туристам безкоштовну допомогу – житло, трансфер від аеропорту до міста, англомовні екскурсії, перекладацькі й інформаційні послуги тощо. 
Читати більше...

23–24 травня 2012 року в Чернігові відбулася Всеукраїнська конференція з питань електронної демократії. Учасники заходу мали змогу ознайомитись, обговорити та змістовно поспілкуватись щодо реалій впровадження е-врядування в Україні, а також дізнались про досвід Естонії у сфері електронної демократії. Під час роботи конференції були представлені кращі практики впровадження та алгоритми дій по запровадженню е-врядування в містах України. Презентації всеукраїнської конференції «Електронна демократія в Україні: регіональний вимір» можна скачати за посиланням.
Читати більше...

Згідно інформації від обласних державних адміністрацій та Ради міністрів АР Крим більш ніж в 20 містах України генеральні плани знаходяться на фінальній стадії розробки чи ухвалення. Серед таких міст Київ, Одеса, Харьков, Сімферополь, Запоріжжя, Житомир, Черкаси та ін. Про те, що являє собою цей важливий містобудівний документ, які загрози та перспективи несе його прийняття городянам, тепер можна дізнатися з мультфільмів. Переглянути та завантажити відео можна за посиланням.

Читати більше...

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.