bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій
05.05.2012

25 квітня 2012 року в Києві відбувся перший тренінг волонтерів в рамках проекту “On-life!Цінності українців!”. На зустрічі були окреслені головні напрямки проекту, очікування та майбутні завдання учасників. Учасники тренінгу ознайомилися з поняттям громадянського суспільства та розумінням участі у локальних проектах, що діють на глобальному рівні “Globally Connected and Locally Engaged”.

Читати більше...

26 квітня 2012 року в Донецьку пройшла прес-конференція «Євро 2012: червона картка порушень прав людини і торгівлі людьми», присвячена презентації проекту, спрямованого на інформування населення і компетентних органів про можливі порушення і ризики, пов’язані з торгівлею людьми під час ЄВРО 2012, а також надання можливим жертвам практичної допомоги. Як свідчать статистичні дані, Україна є однією з основних європейських країн вивезення жінок і дітей за кордон з метою примусової проституції та інших форм експлуатації.

Читати більше...

27 квітня 2012 року в Тернопілі відбувся круглий стіл «Шляхи удосконалення політики збереження історико-архітектурної спадщини: державні закупівлі», який проводило ТМО «Нівроку». У своїх виступах учасники окреслили шляхи активного залучення громадськості до питань збереження історичної спадщини. Були детально проаналізовані матеріали розслідування та аналітичного звіту, а також схвалено ряд рекомендацій щодо зміни існуючої ситуації.
Читати більше...

28-29 квітня 2012 року в Луганську відбувся семінар, на якому було підведено підсумки впровадження пілотного навчального курсу «Як вберегти від закриття школу у своїй громаді». Завдяки участі у навчальному курсі понад двадцять керівників, вчителів, представників батьківського активу малих громад змогли попередити ситуацію щодо ліквідації свого закладу.Читати більше...

Опубліковано для завантаження матеріали ІІ наукової студентської конференції "Здорова молодь — щаслива країна" від 7 листопада 2011 року, надані Міністерством освіти і наук, молоді та спорту України, НПУ ім. М. П. Драгоманова та Інститутом соціальної роботи та управління. У збірнику висвітлено результати досліджень актуальних питань формування здорового способу життя молоді в Україні, які були апробовані на науковій студентській конференції «Здорова молодь – щаслива Україна».
Завантажити збірник

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.