bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій (відео)
14.04.2012

Відбулося

1 квітня 2012 року в м. Стрий в рамках ініціативи “Мистецтво поруч” ГО “Молодь Стрийщини” відкрилася благодійна виставка художника Ігора Мельника, яка триватиме до 1 травня. Ціль ініціативи - проведення мистецьких заходів в громадських місцях, щоб дати можливість ознайомитись мешканцям міста з художнім мистецтвом, а також залучити громаду до благодійності та підтримати ініціативу створення молодіжного центру.
Читати більше...

2 квітня 2012 року в Миколаєві пройшла міжнародна конференція «Банк молодіжних ініціатив. Механізми і технологія адаптації молоді в місцевих громадах “, мета якої - за допомогою обміну досвідом та узагальнення передових практик визначити сприятливі умови для розвитку технології БМІ в Україні як ефективного механізму соціальної адаптації молоді в міській громаді, стимулювання молодіжного лідерства та розвитку місцевої філантропії.

Читати більше...

7-8 квітня 2012 року в місті Ялті відбувся семінар “Роль громадських організацій у підвіщенні ефективності розвитку сільського зеленого туризму: досвід Західної України”, на якому представники громадських організація, які займаються розвитком сільського зеленого туризму в Криму і на Західній Україні, презентували свій досвід. Також учасники активно обговорили проблеми двох регіонів України та знаходили шляхи їх вирішення.


Читати більше...

З квітня 2012 року Туристична Асоціація Івано-Франківщини розпочинає реалізацію проекту «Карпатська мережа кулінарної спадщини». Виконавці проекту ставлять перед собою завдання створити нові можливості для розвитку бізнесу та малого підприємництва у секторах виробництва традиційної їжі та гастрономії, поєднати ресурси місцевих виробників та надавачів послуг у сфері туризму та налагодити сталі бізнесові зв’язки між виробниками та споживачами кулінарної продукції, поширювати знання про потенціал карпатської кулінарної спадщини, а також посилити культурну ідентичність цільових регіонів, популяризуючи їх крізь призму кулінарного туризму.
Читати більше...

У квітні 2012 року Коаліція «Права дитини в Україні» спільно з правозахисним центром «Ла-Страда» та Мережею з протидії комерційній сексуальній експлуатації дітей подала короткий оглядовий звіт «Про стан дотримання прав дитини» до Ради ООН з прав людини. У звіті громадські організації висвітлюють проблеми в сфері прав дитини: реалізація рекомендацій Комітету ООН з прав дитини, освіта в сфері прав людини/дитини, реалізація прав на освіту, здоров’я дітей та матерів, вживання алкоголю, прояви насильства відносно дитини, захист прав дітей біженців, потерпілих від злочину, дітей, які у конфлікті із законом тощо.
Читати більше...

13 квітня 2012 року Віктор Янукович підписав Закон України «Про громадські об’єднання». Про це повідомили в Адміністрації Президента. Підписання документа свідчить, що Україна виконує зобов’язання, взяті перед вступом до Ради Європи, запевняють там. Громадські діячі України погоджуються, що новий закон здебільшого відповідає європейським нормам. Водночас, вони зауважують, що громадяни зможуть відчути переваги оновленого законодавства лише, якщо держава чітко дотримуватиметься його норм. Закон почне діяти з 1 січня 2013 року, повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента України.
Читати більше...

Анонс

19 квітня 2012 року в приміщенні Львівської Комерційної Академії розпочнеться форум «Кар’єрний крок», де студенти старших курсів та молоді випускники зможуть вирішити за один день найбільш хвилюючу проблему –проблему працевлаштування. Захід організовує міжнародна молодіжна організація AIESEC у Львові. 
Читати більше...

21-22 квітня 2012 року волонтери Асоціації "Новий Акрополь" проведуть VI Всеукраїнську екологічну акцію "Разом за чисте місто". Акція відбуватиметься у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Донецьку та Миколаєві.
Читати більше...

ТОВ «Мистецтво життя» з 2009 року в Україні проводить тренінги “Школа без агресії” для дітей зі зменшення агресії, поліпшення навичків роботи в команді, розвитку особистості. На разі ТОВ «Мистецтво життя» шукає партнерів - НГО, батьки, адміністрація шкіл та дитячих закладів - для реалізації програми в різних містах України.
Читати більше...

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.