bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кримська весна розвитку: реєстрація триває
09.04.2012

Реєстрація на участь у Міжнародній конференція в форматі відкритого простору «Самоорганізація у світі, що трансформується: як забезпечити собі місце під сонцем?», яка відбудеться 17-20 травня 2012 року в Криму, триває.

Реєстрація учасників відкрита за цією адресою

Ті, хто не встиг заповнити аплікаційну форму на отримання стипендії для участі в конференції можуть скористатися ваучерною системою програми UNITER.

Володимир Шейгус, виконавчий директор організації ІСАР "Єднання", яка з 6 лютого 2012 року є новим адміністратором програми ваучерів проекту UNITER, під час веб-конференції, яка відбулася 21 березня 2012 року на порталі ГУРТ, розповів, чи  можуть представники організацій громадянського суспільства, які хочуть взяти участь у конференції, претендувати на отримання ваучера:

«У випадку, якщо ті заходи та наповнення конференції будуть пов’язані з тим, що кожна окрема організація, яка претендує на отримання ваучера, здобуде нові знання і підвищить свою організаційну спроможність, то вона може подаватися на отримання ваучера. Якщо з заповненої аплікаційної форми буде зрозуміло, що це дасть організації, як це вплине на її спроможність діяти краще та ефективніше, то, думаю, конкурсна комісія, прийме позитивне рішення».

Як саме Ваша організація і на яку суму може отримати ваучер, дивіться на відео з 31 хв. 40 сек. до 33 хв. 12 сек.


 

ДОВІДКА:
Захід відбудеться в межах Кримської весни розвитку – ініціативи Ресурсного центру ГУРТ.

Організатор: Ресурсний центр ГУРТ (Україна)
Співорганізатор: boscop eg (Німеччина)
Фасилітатор: Джо Тьопфер (Німеччина)
Запрошують: Харісон Оуен (США), Міхаель М Паннвітц (Німеччина), Жерардо де Луценбергер (Італія), Сергій Лабода (Білорусь), Олексій Бодунген (Росія).

Деталі на сторінці події: http://vesna.gurt.org.ua/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.