bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій
01.04.2012

24 березня 2012 року Президент України підписав Стратегію державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства. Відповідно до стратегії, основною ціллю урядової політики розвитку громадянського суспільства має бути створення сприятливого клімату для подальшого розвитку громадянського суспільства й захисту прав людини.
Читати більше...

24 березня 2012 року виповнилось 4 місяця з моменту прийняття колегією Донецької облдержадміністрації рішення про внесення проекту обласної цільової програми зі сприяння розвитку громадянського суспільства на 2012-2014 рр. на розгляд обласної ради. Досі власне ж рішення чиновниками облдержадміністрації не виконане, проект програми так і не поступив на розгляд Донецької обласної ради.
Читати більше...

26 березня 2012 року в Музеї книги і друкарства України на території Києво-Печерської Лаври музейники та представники благодійних фондів опанували мистецьку практику ведення переговорів у фандрейзингу й отримали консультації з питань залучення фінансування та організації благодійних кампаній.
Читати більше...

27 березня 2012 року ДЕГО «Флора» зібрала представників навчальних закладів, органів влади та громадських організації, для обговорення шляхів попередження та профілактики агресивної поведінки підлітків та напрацювання плану спільних дій, задля зниження рівня конфліктності в учнівському середовищі.
Читати більше...

29 березня 2012 року учні 10-11 класів м. Знам’янка пройшли навчальний тренінг, на якому опанували дієвий інструмент громадського контролю – громадську експертизу. Учасники тренінгу вирішили провести громадську експертизу діяльності Знам’янської міської ради з метою підвищення ефективності діяльності місцевих органів самоврядування.
Читати більше...

У Комсомольському міському центрі зайнятості розпочав роботу Клуб для безробітних, робота якого направлена на соціально-психологічну адаптацію людей, що знаходяться в пошуку роботи.

Читати більше...

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.