bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій
03.03.2012

Відбулося

28 лютого 2012 року в с. Червона Кам’янка Кіровоградської області відбулася інформаційна година, мета якої - сприяти подоланню правової ізоляції соціально незахищених категорій населення в сільській місцевості шляхом організації доступу до суспільно важливої інформації, забезпечення більшої відкритості діяльності органів влади й інших розпорядників публічної інформації.

Читати більше....

29 лютого 2012 року в місті Лубни розпочав свою роботу І молодіжний кінопоказ «Дні позитивного кіно». Реалізація такої молодіжної ініціативи стала можливою завдяки активності лубенських школярів та безпосередній участі Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ».
Читати більше...

На Кіровоградщині продовжують роботу над створенням шкільних центрів розв’язання конфлікту на базі загальноосвітніх шкіл, мета яких - організація спеціально підготовлених старшокласників, які допомагають своїм одноліткам вирішувати конфлікти, тобто виступають нейтральними посередниками або медіаторами. Таку ініціативу впроваджує Дитяча екологічна громадська організація «Флора».

Читати більше...

Центр “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” розпочинає процес публічного обговорення стратегічної ролі бізнесу у підвищенні конкурентоздатності України в рамках Стратегічної Ініціативи “Підприємство 2020: роль бізнесу в суспільстві”. Ініціатива 2020 має на меті узагальнити досвід стратегічного планування успішних компаній України і розробити таку національну модель співпраці бізнесу і суспільства, де компанії враховуватимуть соціальні та екологічні питання у своїх бізнес-стратегіях. 
Читати більше...

З 1 березня 2012 року  по всій Україні і в тому числі в Луганську міжнародна молодіжна організація AIESEC разом з глобальним рухом "LET'S DO IT" запускає масштабний екологічний проект «Green Rush», у рамках якого в школах Луганська іноземними фахівцями будуть проведені тренінги та семінари на різні екологічні теми. В рамках екологічного проекту «Green Rush» AIESEC візьме участь в Національному Дні генерального прибирання, який відбудеться за підтримки Глобального руху «LET’S DO IT». У грандіозний суботник активна молодь Луганська займеться озелененням та прибиранням Луганська.
Читати більше...

З жовтня по грудень 2011 року в Луганській області проходив І обласний конкурс молодіжних заходів, присвячених здоровому способу життя в рамках кампанії «Я живу по-новому!». На основі аналізу творчих звітів організаторами сформульовано ряд рекомендацій, які допоможуть педагогам, соціальним працівникам, членам молодіжних організацій проводити роботу з пропаганди здорового способу життя більш ефективно. 
Завантажити рекомендації.


Анонс

Організація молодих людей з активною життєвою позицією JCI Youth радо запрошує Вас на безкоштовну екскурсію до Верховної Ради України. Дата і час проведення: 19, 29 березня 2012 року о 16.00. Зареєструватися на екскурсію можна до 7 березня 2012 р. включно.
Читати більше....

Активісти Спілки захисту прав пацієнтів «Здоров’я нації» ініціювали проведення ІІ Всеукраїнського конгресу пацієнтів, який відбуватиметься в Києві 18 квітня 2012 року. Цього року тематику форуму буде спрямовано на обговорення низки актуальних питань щодо забезпечення прав пацієнтів, участі громадськості у проведенні реформи ОЗ, обмін досвідом, і, що особливо важливо, заплановано розглянути та прийняти Етичний кодекс пацієнтського руху, мета якого полягає в регулюванні відносин громадських об’єднань, діючих в інтересах пацієнтів.
Читати більше...

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.