bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр громадської адвокатури видав посібник на тему захисту права власності
28.02.2012

У виданні описано типові порушення права власності, здійснено оцінку ефективності правового захисту, аналіз проблем правового регулювання права власності в Україні. 

Також у книзі можна знайти «ТОП-10» порушень та опис інших найбільш часто поширених проблем реалізації та захисту права власності, в тому числі можливості членів громад брати участь в управлінні та розпоряджанні власністю, судову практику, аналіз встановлених Європейським Судом порушень гарантій права власності з боку України, актуальні статті щодо нових змін до законодавства.

Видання підготовлене на основі матеріалів діяльності громадської правозахисної приймальні Центру громадської адвокатури та партнерських організацій, результатів моніторингів, фокус-груп та інших публічних заходів за участю правозахисників, науковців, практиків, активних у захисті своїх прав громадян.

Підготовку та друк здійснено у рамках проекту «Покращення умов реалізації та захисту права власності як основного речового права» за підтримки програми «Верховенство права» Міжнародного Фонду «Відродження».

Електронну версію книги можна знайти на сайті Центру за цим посиланням

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.