bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій
25.02.2012

Відбулося

З 16 січня по 16 лютого 2012 Фонд розвитку міста Миколаєва за підтримки Національного фонду підтримки демократії NED (Вашингтон, США) провів цикл тренінгів з організаційного розвитку місцевих громад.Читати більше...

17 лютого Донецькою міською радою була прийнята програма «Збережемо дитині сім'ю» на 2012-2014 рр., яка націлена на зниження на 20% в Донецьку кількості дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.
Читати більше...

18 лютого в м. Прилуки відбувся перший тренінг з серії навчань для активістів з районних центрів Чернігівкої області в рамках проекту «Вирішення місцевих проблем через співпрацю різних соціально активних груп в районних центрах Чернігівської області», що виконується громадською організацією Чернігівський освітній центр «Ініціатива».Читати більше...

21 лютого у Будинку Уряду Секретаріатом Кабінету Міністрів проведено семінар щодо удосконалення роботи з проведення консультацій з громадськістю.
Читати більше...

21 лютого в Чернігівському Навчально-методичному центрі профспілок за участю соціальних партнерів пройшло засідання круглого столу «Стан та перспективи розвитку трудового потенціалу в рамках регіональної угоди. Проблеми тіньової зайнятості та заробітної плати і можливості шляхів їх подолання».Читати більше...

Генплани міст і дрібномасштабні топографічні карти скоро перестануть бути інформацією для службового користування й будуть доступні всім. Останнім кроком до цього стане доповідь Мінрегіону з пропозиціями до Кабміну. Рішення про її підготовку було прийнято 22 лютого 2012 року на розширеній нараді в Міністерстві.
Читати більше...

24 лютого ГО “Ресурсний Центр для ОСББ” Львівської області взяв участь у відеомості із Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації на тему «Організація роботи об’єднань співвласників багатоквартирних будинків».
Читати більше...

Анонс

Європейський клуб м. Києва запрошує на Тижні Німецької Культури, що відбудуться з 2 по 25 березня 2012 року.
Читати більше...

Найбільш хвилюючу проблему студентів – проблему працевлаштування, можна буде вірішити за 1 день, а саме 14 березня в приміщенні МІМ-Київ, де міжнародна молодіжна організація AIESEC в Україні проведе шосту національну кар’єрну конференцію «TalentsFair» 2012.
Читати більше...

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.