bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій
05.02.2012

Відбулося

27 січня 2012 в м. Донецьк зустрілися представники державних служб і громадських організацій задля обговорення результатів моніторингу щодо порушення прав дітей, що перебувають в конфлікті з законом, та напрацьованих рекомендацій щодо попередження порушень прав дітей.
Читати більше...

 

2012 року Міжнародний фонд “Відродження” підтримуватиме моніторинг парламентських виборів – їх чесності, прозорості та демократичності. Про це заявили представники фонду на презентації стратегії, яка відбулася 31 січня в Києві. Читати більше...


 

З метою популяризації ідеї енергозбереження на рівні багатоквартирних будинків та обслуговуючих підприємств БФ «Місцева ініціатива» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» розпочав реалізацію проекту «Енергозбереження - це твоя справа!»
Читати більше...

 

Компаніївська громадська організація «Взаємодія» в співпраці з місцевою райдержадміністрацією розпочали підготовку проекту Програми сприяння розвитку ІГС у Компаніївському районі на 2012-2015 роки.
Читати більше...

 

Можливості

28 лютого розпочнеться п’ятий освітній проект «Growth in PR. PR in Ukraine», спрямований на стратегічне покращення якості PR-освіти в Україні. Освітня програма триватиме 8 тижнів, з 28 лютого по 21 квітня. Під час проекту учасникам буде надана можливість навчитись як теоретичним основам зв’язків з громадськістю, так і практичним навичкам роботи PR спеціаліста: написання прес-матеріалів, створення презентацій тощо.
Читати більше...

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.