bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій
28.01.2012

Відбулося

18 січня 2012 року в Києві близько 40 представників правозахисних організацій зі всієї України зібрались для вироблення спільної позиції та плану дій щодо участі та підготовки до Універсального періодичного огляду (УПО) України в жовтні 2012 року, однією з цілей якої - розгляд виконання країною зобов’язань в області прав людини.

Читати більше...

 

20 січня в Харкові відкрилася виставка "Про гендер цікаво", в якій презентовано найбільш повну добірку експонатів першого і єдиного в Україні та Східній Європі гендерного музею - Музею історії жіноцтва, історії жіночого та гендерного руху.

Читати більше...

 

Відбудеться

1 лютого 2012 року відбудеться святкування Дня Народження Українського Молодіжного Центру в рамках якого можна буде дізнатися про міжнародні та локальні тренінги, благодійні проекти, акції, та діяльність УМЦ.

Читати більше...

 

 

9 лютого в Ужгороді в конференц-залі готелю "Атлант" програма "Верховенство права" Міжнародного фонду "Відродження" презентуватиме ініціативу "Посилення правових можливостей бідних верств населення". Окремо буде приділено увагу посиленню правових можливостей ромських громад. 
Читати більше...

 

Можливості

Інтернет портал ВСІ РІВНІ пропонує відео та аудіо тренінги для ЗМІ та громадських організацій.
Читати більше...

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.