bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проблема пасивного куріння в Донецьку винесена на громадські слухання
13.01.2012

12 січня за ініціативи Донецької обласної організації ВГО «Комітет виборців України» та членів коаліції «Донбас без тютюнового диму» в Донецькій міській раді розпочалися консультації з громадськістю на тему «Проблема пасивного куріння в громадських місцях та шляхи її вирішення».

Як повідомляє управління по зв’язках з громадськістю Донецької міськради, пропозиції та зауваження від усіх небайдужих донеччан приймаються до 23 лютого 2012 року за тел/факсом 305-41-05, на e-mail [email protected] або за адресою: м.Донецьк-50, вул. Артема, 98, управління по зв’язках з громадськістю міськради.

За результатами консультацій, 1 березня 2012 року в сесійній залі міської ради відбудуться громадські слухання з даної теми. Нагадаємо, що пропозиції, які вносяться за підсумками громадських слухань, підлягають обов’язковому розгляду органами місцевого самоврядування. Таким чином, донеччани можуть брати безпосередню участь у підготовці важливих для них рішень. Це можливість брати участь в управлінні своїм містом. Не будемо байдужими та пасивними! Спільними зусиллями зробимо наше місто більш комфортним та безпечним!

Довідка: за даними ВООЗ, в тютюновому димі міститься більш ніж 4000 хімічних речовин, з яких, щонайменше, 250 відомі як шкідливі і більш ніж 50 як канцерогенні. Вдихання вторинного тютюнового диму призводить до 600 000 випадків передчасної смерті в рік, з яких дві третини – діти. Не існує безпечного рівня тютюнового диму. Тільки 100% звільнення громадських місць від куріння захищає населення від негативного впливу тютюнового диму.

Контакти

  • Анастасія Прокопенко
  • Донецька обласна організація ВГО “Комітет виборців України”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.