bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій
31.12.2011

Громадськість Криму досягатиме відритості генпланів у складі спеціально створеного комітету, в рамках якого спонукатимуть органи місцевого самоврядування до виконання законів і надання громадянам законного доступу до інформації про генплани, аналізуватимуть містобудівне законодавство й вестимуть перемовини з урядом щодо ліквідації в ньому колізій.Читати більше...

 

23 грудня 2011 року в Чернігівському Навчально-методичному центрі профспілок громадські активісти обговорили проблеми забезпечення політичних, економічних, соціальних прав українців; регіональний вимір проведення реформ та забезпечення проведення чесних, вільних і ефективних для країни виборівЧитати більше...

 

Держава дає громадянам соціальні гарантії й обіцянки, які нездатна виконати. Про це заявили учасники прес-конференції щодо системи пільг, яка відбулася 26 грудня в Києві. 
Читати більше...

 

28 грудня в Рівненській обласній державній бібліотеці відбувся регіональний круглий стіл у рамках підготовки до Форуму Громадянської Асамблеї України. В заході взяли участь активісти громадських організації Рівненської області.
Читати більше...

 

Кіровоградська обласна рада 28 грудня ухвалила Програму сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2012 – 2015 роки «Громадянин – 2015». Загальний обсяг коштів, що спрямовується на виконання Програми, становить 1,65 млн грн.
Читати більше...

 

Вінничани борються за дитячий майданчик в районі Старого Міста на перехресті вулиць Ушакова, Нагірної і Смирнова.  

Читати більше...

 

Від ГУРТа:
Якщо Ви відвідали захід, про який йдеться в нашому огляді подій, поділіться враженнями у коментарях до цього повідомлення!

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.