bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Долучіться до процесу удосконалення законодавства з питань фінансової підтримки ІГС
27.12.2011

На урядовому сайті "Громадянське суспільство і влада" розпочато обговорення пропозицій щодо удосконалення законодавства з питань підтримки ІГС.

Як повідомлялося раніше, для підготовки пропозицій щодо удосконалення законодавства з питань фінансової підтримки інститутів громадянського суспільства за дорученням Першого віце-прем’єр-міністра – Міністра економічного розвитку і торгівлі А. П. Клюєва було створено експертну групу, до складу якої увійшли представники інститутів громадянського суспільства та органів виконавчої влади.

Протягом жовтня – грудня 2011 р. Департаментом інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів та Координатором проектів ОБСЄ в Україні надавалась організаційна підтримка роботі зазначеної експертної групи. Члени групи готували пропозиції за трьома напрямками:

  • державна фінансова підтримка інститутів громадянського суспільства;
  • фінансова підтримка інститутів від приватного сектору;
  • посилення можливостей інститутів надавати послуги.

6 грудня 2011 р. у м. Києві відбувся круглий стіл «Механізми фінансової підтримки інститутів громадянського суспільства та заходи зміцнення довіри: найкращі національні та міжнародні практики», на якому було представлено перші напрацювання експертної групи. У заході взяли участь представники інститутів громадянського суспільства, громадських рад при центральних і місцевих органах виконавчої влади, засобів масової інформації та міжнародні експерти.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю пропонує Вам долучитися до процесу удосконалення законодавства з питань фінансової підтримки інститутів громадянського суспільства та до 1 лютого 2012 р. надати пропозиції до підготовлених експертною групою матеріалів.

Адреса для надання пропозицій: [email protected] (контактна особа – Шевченко Михайло Вікторович, (044) 256-66-37).

Контакти

  • Шевченко Михайло Вікторович
  • Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів
  • [email protected]
  • (044) 256-66-37
  • http://195.78.68.85/civic/contro...

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.