bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій
25.12.2011

15 грудня, Київ – Центр «Розвиток КСВ» провів урочисту церемонію нагородження переможців Національного конкурсу бізнес-кейсів з КСВ.

Читати далі...

 
16 грудня 2011 року в Полтаві офіційно відкрили Центр адаптації для бездомних та осіб, звільнених з місць позбавлення волі. Він почав функціонувати за ініціативи благодійної організації «Світло надії» та за підтримки Полтавської міської влади.
Читати далі...

 

Теоретичні й практичні поради для вбереження малокомплектних шкіл будуть зібрані в унікальному для України посібнику «Як зберегти школу у власній громаді: керівництво до дії». До випуску книги лишилися кілька місяців.
Читати далі...

 

Основною причиною відмов у доступі до генеральних планів міські ради назвали наявність на них грифів – «ДСК» (для службового користування), рідше - «Таємно». Про це офіційно повідомили ради 82 міст і селищ міського типу Кіровоградщини.
 Читати далі...

 

Обсяг коштів для державної фінансової підтримки інститутів громадянського суспільства визначається на політичному рівні і практично незалежно від того, як ефективно ІГС використовують кошти. Про це йшлося у ході круглого столу «Залучення інститутів громадянського суспільства до одержання бюджетних коштів: практика, проблеми і перспективи», який відбувся 21 грудня.
Читати далі...

 

На реалізацію нового розділу «Протидія корупції» Єдиної комплексної правоохоронної програми Вінницької області на 2010-2014 роки планується виділити з обласного бюджету близько 400 тисяч гривень.
Читати далі...

 

Протягом 22-23 грудня Навчально-методичний центр профспілок організував і провів два інформаційні семінари щодо реєстрації баз персональних даних - питання, яке наразі турбує як представників господарюючих суб'єктів, так і профспілкових організацій. І не дивно, що в аудиторіях і залах Центру, як то кажуть, “яблуку не було де впасти” від бажаючих взяти участь в навчанні.

Читати далі...

 

Від ГУРТа:

Якщо Ви відвідали захід, про який йдеться в нашому огляді подій, поділіться враженнями у коментарях до цього повідомлення! 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.