bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як стати відомою та авторитетною організацією? (відео)
23.12.2011

З 15 травня по 17 листопада 2011 року Ресурсний центр ГУРТ визначав авторитетність та впливовість інститутів громадянського суспільства на місцевому та національному рівнях шляхом анонімного анкетування та он-лайн опитування.

Опитування проводилося серед представників інститутів громадянського суспільства, а також читачів порталу ГУРТ. В опитуванні взяли участь 193 респонденти з усіх регіонів України.

У відповідях на запитання, якій громадській організації, що працює на всеукраїнському рівні, Ви найбільше довіряєте, було згадано 59 організацій, лідером серед яких стала ВГМО «Демократичний Альянс».

171 організацію було згадано в відповідях на запитання, які громадські організації національного рівня Ви б віднесли до найбільш авторитетних і відомих у Вашому регіоні. Перше місце посіла, набравши найбільшу кількість голосів, ВГМО «Демократичний Альянс».

Вітаємо команду "Демократичного Альянсу"! 

Василь Гацько, член Ради Старійшин, голова "Демократичного Альянсу" 2005-2011рр., ділиться з читачами ГУРТа секретом як стати відомою та авторитетною організацією.

Від ГУРТа: А що Ви робите, щоби стати відомими та авторитетними?

Опитування проводилося у рамках проекту «Інвестуймо в інституційну спроможність громадянського суспільства», який реалізується Ресурсним центром ГУРТ у межах проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та здійснюється Pact Inc.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.