bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Приєднайтеся до обговорення плану заходів з реалізації Ініціативи “Партнерство “Відкритий Уряд”
05.12.2011

У вересні 2011 р. офіційно започатковано міжнародну ініціативу «Партнерство «Відкритий Уряд», спрямовану на підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності державних органів, підтримку залучення інститутів громадянського суспільства до формування державної політики, впровадження високих стандартів професійної чесності в державному управлінні.

З метою проведення широкого громадського обговорення плану заходів із реалізації Ініціативи „Партнерство „Відкритий Уряд” Секретаріат Кабінету Міністрів України звернувся з проханням до центральних органів виконавчої влади та облдержадміністрацій провести громадське обговорення (круглі столи, громадські слухання, дискусії тощо) за участю громадських та науково-експертних рад, інститутів громадянського суспільства, підприємців, засобів масової інформації, забезпечивши широке інформування громадськості через друковані та електронні засоби масової інформації, мережу Інтернет.

За додатковою інформацією звертайтеся до структурних підрозділів органів виконавчої влади, відповідальних за взаємодію з громадськістю та засобами масової інформації.

Дізнатися більше

Контакти

  • Шевченко Михайло
  • Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів
  • [email protected]
  • (044) 256-66-37

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.