bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультації органів виконавчої влади з громадськістю у грудні 2011 року
01.12.2011

Відповідно до вимог Законів України „Про засади внутрішньої та зовнішньої політики”, „Про засади державної регуляторної політики”, „Про доступ до публічної інформації”, постанови Кабінету Міністрів України „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” від 3 листопада 2010 р. № 996, органи виконавчої влади зобов’язані оприлюднювати для обговорення громадськістю проекти нормативно-правових та регуляторних актів, проводити публічні консультації з громадськістю з важливих питань соціально-економічного характеру.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів пропонує представникам інститутів громадянського суспільства взяти участь у запланованих органами виконавчої влади консультаціях з громадськістю.

Крім того, нагадуємо про можливість долучитися до формування орієнтовних планів консультацій з громадськістю на 2012 рік. З відповідними пропозиціями звертайтесь до органів виконавчої влади або громадських рад, які діють при них.

Контакти

  • Михайло Шевченко
  • Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України
  • [email protected]
  • (044) 256-66-37
  • http://civic.kmu.gov.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.