bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Чому в Вінниці дитячо-спортивні зали закривають один за одним
25.11.2011

Чому в Вінниці дитячо-спортивні зали закривають один за одним? Хоча є Закон, згідно з Постановою Верховної Ради України від 3 серпня 2006 року № 66-V «Про недопущення закриття та перепрофілювання закладів фізичної культури і спорту, баз олімпійської та параолімпійської підготовки, фізкультурно-оздоровчих і спортивних споруд, лікувально-фізкультурних закладів». Не так сталося як гадалося , особливо в нашій країні!

5 років тому в нашому місті Вінниця існувало 91 спортивних закладів, більше 30 з яких при ЖЕКах. На сьогодні це число різко зменшується. Невже менше дітей стало відвідувати спортивні секції? Абсолютно ні, це все питання нової міської програми по відродженню діяльності підліткових клубів за місцем проживання.

З початку квітня 2011 року в місті розпочав роботу комунальний заклад «Центр підліткових клубів за місцем проживання», який працюватиме за напрямком позашкільного навчання та виховання дітей і молоді.

Зараз у клубах, які знаходяться на базі мало не кожного ЖЕКу міста, проводиться робота щодо припинення договорів оренди із аматорами та тренерами з 20 річним стажем педагогічної роботи, які винаймали приміщення для виховання і тренування молоді протягом 5-10 років!

Розпочався процес реорганізації та відновлення підліткових клубів за місцем проживання, вирішенням якого займається відділ у справах сім’ї та молоді( начальник відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради Руслан Анфілов).

Побачивши що на сьогоднішній день з якогось дива підліткові клуби перетворюються під офіси, оптово-рознічни бази, пустують. Ми звернулися з інформаційним запитом «Про наявні в м. Вінниці підліткові клуби, місця їх находження та послуги які вони надають, та які з них надають послуги безкоштовно». Але отримали письмову відповідь, таку ж усну відповідь від шановного начальника відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради Руслана Анфілова якому підпорядковується «Центр підліткових клубів за місцем проживання».

Навіщо потрібно було поспішати закривати ці дитячо-спортзали ? Чому така таємниця навколо цих залів?

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.