bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фандрейзери часто відчуваються себе жебраками і не роблять високих ставок (відео)
16.11.2011

До початку IV Національного Ярмарку інституційного розвитку залишилося декілька десятків годин. І вже не секрет, що учасники заходу матимуть змогу відвідати паралельні заходи (експертні дискусії, майстер-класи, круглий стіл), які будуть відбуватися з 11:30 до 16:00.

Як сформувати ефективну систему довгострокових надходжень від приватних осіб? Як здобути впевненість, звертаючись за фінансовою підтримкою? Які існують сучасні західні моделі планування та побудови обгрунтованої системи надходжень до бюджету організації? На ці та інші питання Ви зможете почути відповіді на майстер-класі "Стратегічний фандрейзинг", який проведе Наталія Мазур (директор із розвитку програми соціальної корпоративної відповідальності компанії Helmer Inc.) на Ярмарку 17 листопада 2011 року.

Ярмарок інституційного розвитку відбувається у межах Проекту «Інвестуймо в інституційну спроможність громадянського суспільства», що реалізується Ресурсним центром ГУРТ у межах проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та здійснюється Pact Inc.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.