bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

10 років Закону України «Про попередження насильства в сім’ї»
09.11.2011

Проект «Моніторинг виконання законодавства України щодо протидії насильству в сім’ї» виконувався міждисциплінарною групою фахових експертів та охоплює усі роки існування Закону України «Про попередження насильства в сім’ї».

Проект реалізовувався з ініціативи Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда-Україна» за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин та міжнаціональних відносин.

Учасники брифінгу: Олена Бондаренко - Голова підкомітету з міжнародно-правових питань та гендерної політики Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин; Катерина Левченко – президент Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда-Україна», доктор юридичних наук.

Проведення моніторингу приурочене до 10-ї річниці прийняття Закону України «Про попередження насильства в сім’ї», який був прийнятий 15 листопада 2001 року.

Після брифінгу за адресою вул. Грушевського, 18/2, кім. 12 відбудуться комітетські слухання з цього ж питання за участю народних депутатів, представників центральних органів виконавчої влади, міжнародних та громадських організацій, науковців, незалежних експертів.

Проект виконувався протягом червня-листопада 2011 за фінансової підтримки ПРООН та ЄС.

Запрошуємо представників ЗМІ відвідати захід. До журналістів, які потребують акредитації, прохання надіслати до 19:00 10.11.2011 заявку на адресу [email protected] (Ліза Рай, PR-менеджер Центру «Ла Страда-Україна», 093 774 98 09). У заявці вказати ПІБ та назву ЗМІ.
 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.