bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Україні вдруге пройде виставка соціальних та екологічних проектів компаній
17.10.2011

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» запрошує на CSR MarketPlace – виставку соціальних та екологічних проектів компаній, яка пройде в рамках Проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що виконується Pact і фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Генеральний партнер проекту – компанія ДТЕК, за підтримки Глобального Договору. Комунікаційний партнер – ESG.

CSR MarketPlace – наймасштабніша подія у галузі корпоративної соціальної відповідальності, мета якої – привернути увагу та підвищити обізнаність серед споживачів, партнерів, працівників, акціонерів, журналістів та інших стейкхолдерів компаній про їхні соціальні та екологічні проекти.

Тема української CSR MarketPlace 2011 – «Діалог зі стейкхолдерами».

Деталі: 21 жовтня 2011 року, 10.00 – 16.00, Київ, готель «Прем’єр Палас», бульв. Т. Шевченка/вул. Пушкінська, 5-7/29

Крім власне виставки проектів, що відбуватиметься у форматі ярмарку, у програмі також передбачені такі активності:

  • круглий стіл «Участь донорів і компаній в проектах розвитку корпоративної соціальної відповідальності в Україні»;
  • круглий стіл «Як оцінити корпоративні проекти інвестицій у громаду»;
  • обговорення Національної концепції стратегії з КСВ із представниками університетів, ЗМІ, громадських організацій, бізнесу та муніципалітетів;
  • дискусія топ-менеджерів найбільших українських компаній щодо упровадження корпоративної соціальної відповідальності в компаніях.

Учасники CSR MarketPlace не тільки мають унікальну змогу презентувати свої успішно реалізовані проекти, але й обмінятись досвідом та знайти партнерів. Також відвідувачі виставки зможуть відзначити найцікавіший проект, який буде нагороджено на урочистому закритті виставки.

Зареєструватись на виставку можна, заповнивши реєстраційну форму на сайті http://www.csrinfo.org.ua/

Контактна особа – Олена Губанкова, e-mail: [email protected], тел. (044) 280 11 47, моб. 093 468 79 25.


Про Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності»: Провідна експертна організація з КСВ в Україні, член Правління Глобального договору ООН (2010-2011), Організаційний стейкхолдер GRI, національний партнер CSR Europe (Брюссель) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (WBCSD, Женева). Організація об’єднує 21 компанію України. Центр надає консультації з питань розробки стратегії, програм та комунікацій з КСВ, проведення моніторингу та оцінки ефективності проектів, підготовки і верифікації нефінансової звітності.

 

Про ДТЕК: Найбільша приватна вертикально-інтегрована енергетична компанія України. Синергія вугледобувних, енергогенеруючих та дистрибуційних підприємств, впровадження передових технологій, професійний менеджмент, зважена соціальна політика дозволяють ДТЕК зберігати лідерські позиції на паливно-енергетичному ринку України.

Про програму «Об’єднуймося заради реформ (UNITER)»: П’ятирічна програма, що фінансується Агенцією з Міжнародного Розвитку США та виконується Pact, Inc в Україні. Головна мета програми UNITER – зміцнення та підтримка активних організацій громадянського суспільства в Україні (ОГС) з метою консолідації та посилення демократичних перетворень. Програма акцентує увагу на загальних системних проблемах, які постають перед громадянським суспільством, а також надає підтримку ініціативам ОГС із моніторингу, представлення інтересів і захисту прав у різних сферах суспільного життя, що сприятиме процесам реформування в Україні.

Про CSR Marketplace: Перший CSR Marketplace організовано CSR Europe у 2005 році в Брюсселі, а з 2007 року виставки соціальних проектів бізнесу стали проводити щорічно на національних рівнях у 7 країнах Європи. 2010 року в Україні Центр «Розвиток КСВ» провів першу виставка CSR Marketplace, що представила 20 проектів і зібрала 500 відвідувачів.

Контакти

  • Губанкова Олена
  • Центр “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності”
  • [email protected]
  • 044 280 11 47
  • http://www.csr-ukraine.org/
  • ул. Кутузова
  •  4
  • оф. 6

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.