bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оберіть лідера/лідерку громадянського суспільства України!
15.08.2011

В рамках проекту «Інвестуймо в інституційний розвиток громадянського суспільства» Ресурсний центр ГУРТ вивчає авторитетність, впливовість інститутів громадянського суспільства місцевого та національного значення.

Просимо Вас долучитись до процесу визначення найбільш відомих, впливових та авторитетних громадських інституцій, лідерів та лідерок, заповнивши анкету.

Участь в опитуванні є анонімною. Результати будуть узагальнені, опубліковані на порталі ГУРТ та використані під час підготовки та проведення IV Національного Ярмарку інституційного розвитку, який відбудеться у листопаді 2011 року в м. Києві.

Голосувати можна тут

Проект «Інвестуймо в інституційну спроможність громадянського суспільства» є логічним продовженням діяльності ГУРТа у напрямку просування ідеї вільно організованого ринку тренінгових послуг для ІГС шляхом заохочення професійного розвитку тренінгових провайдерів та створення доступу до якісних послуг для інститутів громадянського суспільства.

Проект реалізується Ресурсним центром ГУРТ у межах проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та здійснюється Pact Inc.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.