bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Миколаєві запущено проект з виховання толерантності до інших культур
08.08.2011

1 серпня Міжнародною організацією AIESEC в Миколаєві був запущений проект культурного розмаїття «Feel the World», в рамках якого представники Китаю, Єгипту і Туреччини вже презентували свої країни.

 

 

Метою даного проекту є формування у жителів міста чіткого уявлення про різні країни світу, а також подолання мовного бар’єру і виховання толерантного ставлення до представників інших країн, культур, релігій.

«Feel the World» вже надав миколаївцям можливість ознайомитися з різними гранями культур трьох країн світу, представниками яких були учасники міжнародної програми стажувань AIESEC.

За словами учасниці проекту Марини Позднякової, «щоразу наче приїжджаєш до нової країни. Нікуди з міста не виїжджаючи, дізнаєшся набагато більше, ніж дізнався б із книги чи довідника».

Стажери Бетті та Томас презентували Китай як країну з великим культурним та індустріальним потенціалом. Їх виступ складався з двох пізнавальних комп’ютерних презентацій, майстер-класу з орігамі, а також конкурсу на краще володіння китайськими паличками.

Алі Джан зі Стамбула урізноманітнив свою презентацію грою національної турецької музики на гітарі.

Завдяки презентації Сальми з Каїра, учасники проекту дізналися більше про внутрішнє життя єгиптян, про їхнє ставлення до релігій, про сімейні традиції. Одна з учасниць, Авдей Олена, сказала: «Я дізналася багато чого про мусульманську релігію і зрозуміла, яка величезна сила криється у їхньому світі».

Крім того в рамках проекту пройшла музична зустріч, на якій іноземці, а також миколаївські музиканти презентували різні етнічні номери.

В рамках проекту до 27 серпня очікуються презентації таких країн, як Сербія, Угорщина, Німеччина та інших. 13 серпня буде проведено Фестиваль культур.

Офіційний сайт проекту: feeltheworld.aiesec.mk.ua

Офіційний сайт організації: aiesec.mk.ua

AIESEC – це міжнародна організація, що об’єднує молодих людей, що прагнуть зробити вклад в суспільство і внести позитивні зміни до навколишнього світу. AIESEC робить це, розвиваючи лідерів, за допомогою програми міжнародних стажувань, глобального освітнього середовища і надання лідерського досвіду.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.