bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розпочав роботу волонтерський Клуб Євро-2012 в Києві
12.07.2011

До старту фінальної частини Євро-2012 залишається 333 дні ! Що можна встигнути за цей період ?

  • Народити дитину
  • Провчитись 2 семестри в університеті
  • Випити 333 чашки кави щоранку
  • Отримати базові знання однієї з іноземних мов
  • Підготуватись до третьої за масштабами спортивної події в світі…

Ти вже зареєструвався у волонтери ? Маєш друзів, які також візьмуть участь в проекті ? Просто цікавишся тематикою Євро-2012 і всім, що з нею пов’язано ? А як щодо навчання ?

Нагадуємо, аби бути волонтером недостатньо лише привітної посмішки, бажання допомогти та високого рівня громадської свідомості.

Волонтерство – це наполеглива праця, яка потребує фахового підходу. Під час Євро-2012 добровольцю доведеться зіштовхнутись із рядом труднощів: тисячі вболівальників, незнайоме середовище, стресові ситуації тощо.

Аби подолати ці бар’єри, слід якомога раніше розпочати підготовку.

Раді повідомити. Відтепер щосереди в Києві діятиме волонтерський мовний Клуб. Основною метою якого є підготовка добровольців до роботи під час третьої за масштабами спортивної події в світі. Даний захід є громадською ініціативою та покликаний об’єднати не тільки волонтерів міста, але і всієї України. Подібні Клуби вже діють у Харкові, Львові, Донецьку, Дніпропетровську та в інших містах.

Нагадаємо, місцева влада запланувала відібрати 6000 “штиків”. Разом із тим, досвід громадської роботи підказує, що організована та підготована команда волонтерів у 40-50 буде більш ефективною. В даному випадку, акцент варто робити саме на якості, а не кількості залучених добровольців.

Перша зустріч відбудеться цієї середи 13 липня о 18:00 в Києві за адресою: бул. Лесі Українки, 34, приміщення “Kyiv Business School”, 4-й поверх. Зустрічаємось біля центрального входу.

Мапа проїзду

Необхідно підтвердити свою участь на [email protected]:
П.І.Б., місце навчання, досвід громадської роботи.

Додаткова інформація: (067) 632-12-13

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.