bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Збір пропозицій до заходів обласної програми розвитку громадянського суспільства
11.07.2011

31 травня 2011 року Робоча група Донецької облдержадміністрації схвалила Концепцію обласної цільової програми зі сприяння розвитку громадянського суспільства та прийняла рішення приступити до підготовки проекту програми. З цього моменту розпочався збір пропозицій широкої громадськості регіону щодо заходів програми.

Громадські організації, громадяни та інші зацікавлені особи мають можливість надати свої пропозиції до заходів програми до 1 серпня 2011 року на ел.адресу: [email protected] або за телефоном (062)3376316.

Надані Вами пропозиції будуть розглянуті Робочою групою при Донецькій облдержадміністрації та включені до проекту програми, яка планується до внесення на розгляд обласної ради у серпні - вересні 2011 року.

За результатами врахування пропозицій буде здійснений публічний звіт.

Форма для внесення пропозицій та повна інформація про процес розробки обласної цільової програми зі сприяння розвитку громадянського суспільства в Донецькій області додаються за цим посиланням.

Концепція обласної цільової програми зі сприяння розвитку громадянського суспільства в Донецькій області була розроблена групою фахівців з числа представників громадських організацій та державних службовців в рамках проекту Донецької обласної організації ВГО «Комітет виборців України» та Головного управління взаємодії з громадськістю та у справах національностей і релігій Донецької ОДА при підтримці ПРООН.

У Концепції обласної цільової програми зі сприяння розвитку громадянського суспільства в Донецькій області визначені три базових напрямків діяльності:

  1. Активізація громадян у контексті демократичних механізмів участі та самоорганізації у процесі вирішення місцевих проблем;
  2. Розвиток місцевих механізмів сприяння розвитку громадянського суспільства в Донецькій області (нормативний аспект);
  3. Підвищення професійного рівня та інституційної спроможності ІГС та місцевих органів влади у контексті розвитку громадянського суспільства в Донецькій області.

За додатковими питаннями просимо звертатись до керівника аналітичних програм ДОО ВГО «Комітет виборців України» Клюжевої Олександри (тел. (062) 337 63 16, [email protected])

Контакти

  • Анастасія Прокопенко
  • Донецька обласна організація ВГО “Комітет виборців України”
  • http://www.cvu.dn.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.