bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості розвитку для громадських організацій Кіровоградщини
16.06.2011

15 червня 2011 року у м. Кіровограді відбулася регіональна презентація проекту «Інвестуймо в інституційний розвиток громадянського суспільства» для представників громадських організацій.

На ній, Тарас Тимчук провів інтерактивну гру «Інституційний розвиток в дії»,провів презентацію проекту «Інвестуймо в розвиток громадянського суспільства: можливості проекту» та познайомив учасників із можливостями порталу «Розвиток ОГС»: як ефективно використати можливості?», поінформував про регіональний ярмарок ОГС південо-східного регіону, який відбудеться в другій декаді липні цього року. 

Ірина Білоус, заступник директора проекту ”Об’єднуємося заради реформ” (UNITER) розповіла про можливості ваучерів з інституційного розвитку, які надає цей проект. Зокрема вона відзначила, що 99% організацій, які подали свої запити на отримання ваучерів, отримали їх.

Детальніше про можливості розвитку інституційної спроможності громадських організацій можна дізнатися на сайті Ресурсного центру ГУРТ.

Проект «Інвестуймо в інституційний розвиток громадянського суспільства» виконується Ресурсним центром ГУРТ в рамках програми «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER), що виконується Pact Inc. в Україні завдяки щирій підтримці американського народу, наданої через Агенство США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.