bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акценти тижня на ГУРТі: стандарти якості на передовій та нові блогери
18.05.2011

Успішно пройшовши крізь вихор травневих свят блогери ГУРТа згадали про суспільно корисні теми. На перший план виходять стандарти в діяльності ІГС.

БЛОГИ

Координатор проектів ГУРТа Пилип Литвинов пише у своєму блозі, що  "Стандарти - це класно!", пропонуючи, таким чином, читачам ознайомитися з новим Положенням про розміщення контенту на порталі ГУРТ. У цьому блогозаписі можна дізнатися про вимоги до новин, що публікуються на ГУРТі, та причини, чому додані новини іноді не з`явиляються на порталі.

Після майже двомісячного мовчання експерт з адвокасі Віктор Бобиренко, пишучи про "Соціальний лобізм і NGOшне шифрування" пропонує поговорити про наболіле - про спроможність і "можливості представників громадянського суспільства, які беруться вчити інших", а також розробити конкретні тренінги і стандарти для тих представників громадянського суспільства, які готові впрягатися і працювати для суспільства, зокрема і в сфері адвокасі.

У записі директора напряму "Суспільна Інформація" ГУРТа Тараса Тимчука "Що хвилює регіональних провайдерів тренінгових послуг у сфері ІГС?" демонструється відео з Полтави, на якому розповідають про тренінг, з якого тікають учасники.

НОВІ БЛОГЕРИ

Аліна Солнишкіна, заступник голови із гуманітарних питань Ради молодих вчених Дніпропетровської області пише у своєму першому записі "Тандем ЗМІ та неурядових громадських організацій та його роль у розбудові громадянського суспільства" про взаємодію між громадськими організаціями та ЗМІ.

Журналіст, консультант зі зв’язків із громадськістю, Леся Ярошенко дебютує на ГУРТі з дискусійним і неоднозначним блогозаписом "Діагноз: національний мазохізм".

УСПІШНІ ІСТОРІЇ

Нарешті Віталій Хомутов, який в своєму блозі запитав, коли ж ГУРТ покаже історії, та інші читачі порталу можуть ознайомитись з різноманітними способами успішного використання можливостей порталу ГУРТ. 

Запрошуємо ознайомитись з ними, дізнатись, як можна використовувати портал ГУРТ в своїй діяльності та отримати натхнення для майбутніх досягнень за адресою gurt.org.ua/gurt/feedbacks.

ІНСТИТУЦІЙНА СПРОМОЖНІСТЬ

Команда ГУРТа пропонує Вам скористатись новим ресурсним розділом порталу, який орієнтований на потреби інститутів громадянського суспільства, які зацікавлені у більш ефективному розвитку та посиленню інституційної спроможності як власної організації, так і сектору загалом.

Ресурсний центр ГУРТ, партнер програми "Об’єднаємось заради реформ" (UNITER) протягом 2008-2011 рр.., ініціював ряд тематичних заходів, спрямованих на підвищення культури інвестування з боку інститутів громадянського суспільства у власний розвиток з метою більш ефективного впливу на суспільні трансформації в Україні та здійснення реформ у різноманітних сферах суспільного життя.

Дізнатися більше про інституційну спроможність громадянського суспільства тепер можна за адресою  gurt.org.ua/capacity.

А охочі отримувати новини саме з цієї тематики за допомогою RSS-каналу може знадобитись, можуть скористатись новим тематичним розділом "Інституційний розвиток".

VOX POPULI

Два тижні тривало на ГУРТі опитування "Якби у Вас був ваучер від UNITER на $1000, у що б Ви його інвестували?". Користувачі порталу ГУРТ дали свої відповіді на це запитання. Майже 51% опитаних зазначили, що витратили б ваучер на навчання персоналу. Друге місце посів PR організації - 39%, на третьому місці - навчання керівництва (32%).

 

Пропонуємо Вам обрати свій варіант у новому опитуванні, яке доступне на головній порталу ГУРТ на тему "Що мають перш за все робити громадські організації в теперішніх умовах?".

То що ж робити громадським організаціям, куди спрямовувати свою діяльність і свою спроможність? Навчання персоналу? Чи стандарти, яких так не вистачає третьому сектору України в цілому? Маєте що сказати? Пишіть, коментуйте, думайте!
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.