bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Залучати лідерів сектору, донорів та конкурентів до розробки власних продуктів? Чому б і ні
29.04.2011

28 квітня у конференц-залі Міжнародного фонду «Відродження» відбувся круглий стіл-презентація результатів дослідження комунікаційної інфраструктури, яка обслуговує потреби громадського сектору. Дослідження є важливою складовою програмної діяльності ГУРТа та спрямоване на пошук більш ефективних інструментів для досягнення стратегічних цілей, зокрема в інформаційній сфері.
 
 
У найближчих планах ГУРТа - стати зручним комунікаційним майданчиком для лідерів різних сегментів громадського сектору з метою обговорення та напрацювання рішень актуальних проблем, які визначають та впливають на розвиток громадського сектору в цілому. Тому команда ГУРТа щиро вдячна Міжнародному фонду «Відродження», усім експертам, які знайшли час та взяли участь у дослідженні, учасникам круглого столу за цінні думки, рефлексії та відкриті питання, які стануть основою для програмних рішень ГУРТа і, сподіваємось, інших зацікавлених сторін.
 
Експертами у дослідженні стали представники провідних інфраструктурних організацій України донорських структур та інтернет-користувачі громадських порталів.
 
Круглий стіл-презентація за участю експертів транслювався онлайн. Усі зацікавлені сторони можуть скористатись колективними напрацюваннями круглого столу, ознайомитись з відео-фрагментами після систематизації адресою https://gurt.org.ua/gurt/projects/irf/.
 
Ознайомитись та завантажити дослідження можна за цим посиланням

Круглий стіл організований Ресурсним центром ГУРТ в рамках проекту"Розбудовуючи інфраструктуру громадянського суспільства: комунікаційний компонент". Проект виконується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Міжнародного фонду "Відродження". 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.