bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ шукає партнерів для проведення регіональних Ярмарків інституційного розвитку
27.04.2011

За результатами одного з опитувань на порталі ГУРТ на тему "Найбільша перепона на шляху до успіху Вашої громадської організації», виявилося, що найсуттєвішою перепоною на шляху до успіху громадських організацій, читачі порталу вбачають у нестачі інвестицій в професійний розвиток. За цей варіант віддали свої голоси більше половини читачів - майже 52%. Разом з тим більше третини ІГС, які взяли участь у опитуванні на тему «Скільки Ваша організація планує витратити на інституційний розвиток у 2011», вказали, що взагалі не планують жодних інвестицій в інституційний розвиток.

З огляду на вказані тенденції Ресурсний центр ГУРТ розпочинає реалізацію проекту «Інвестуймо в інституційну спроможність громадянського суспільства», який є логічним продовженням програмної діяльності ГУРТа у напрямку просування ідеї “вільно організованого ринку” тренінгових послуг шляхом заохочення професійного розвитку тренінгових провайдерів та створення доступу до якісних послуг для інститутів громадянського суспільства.

З метою створення кращих умов для зміцнення прямих зв’язків між тренінговими провайдерами та інститутами громадянського суспільства (ІГС) цьогоріч ГУРТ окрім традиційного Національного Ярмарку інституційного розвитку організовуватиме регіональні Ярмарки на Заході, Сході та Півдні України.

ГУРТ запрошує регіональні ІГС до партнерства та з радістю прийме листи зацікавлення у проведенні регіональних Ярмарків.

До участі у проекті запрошуємо ІГС, які:

  • мають досвід організації масштабних публічних заходів
  • мають позитивний досвід співпраці з місцевими ІГС
  • зацікавлені в просуванні культури інституційного розвитку в регіоні проведення Ярмарку

Листи зацікавлення мають містити відповіді на такі запитання:

  • Чому Ви зацікавлені долучитися до проекту “ Інвестуємо в інституційну спроможність громадянського суспільства ”?
  • Що саме, на Вашу думку, допоможе українським ІГС змінити їх поведінку та ставлення до організаційного розвитку і безперервного навчання?
  • Чи знайомі Ви з результатами проекту ГУРТа 2010 року «Розвиток спроможності ІГС реформувати Україну»? Чи брала Ваша організація участь у заходах проекту? Яких саме?

Листи зацікавлення просимо надсилати на електронну адресу [email protected] з копією на [email protected] до 14:00 16 травня 2011, вказавши в темі листа "Capacity Building".  

Проект реалізується Ресурсним центром ГУРТ у межах проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та здійснюється Pact Inc

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.