bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

33 роки Незалежності України
24.08.2024

33 роки Незалежності, 10 років війни на сході України, 3-й рік з початку повномасштабного вторгнення. 

Всі ці дати мають для кожного свідомого українця пріоритетне значення та спонукають на подальше протистояння зовнішньому та внутрішньому рашизму. 

Неможливо переоцінити внесок кожного військового та військової в майбутню перемогу. На щастя, залишаються небайдужі й серед цивільного населення. Активні громадяни та організації впроваджують свою боротьбу – допомагаючи армії, забезпечуючи міцний та надійний тил або ж сприяючи зміцненню позицій та репутації країни у світі, відновленню економіки чи ментального здоров’я громадян. 

ГУРТ, зі свого боку, продовжує максимально сприяти змінотворцям, допомагати у започаткуванні й розвитку власної справи українським підприємцям, навчати і навчатись самоорганізації та взаємопідтримці. Ми разом робимо кроки до вступу в ЄС, спонукаючи ОГС до культури цифрової трансформації та інтеграції у цифрові процеси Європи, гуртуємо громадянське суспільство, щоб зміцнити і зробити стійкішими українські громади в умовах війни та докладаємо зусиль, щоб посилити нашу країну, незалежну і непереможну.   

Слава Україні! Героям Слава! 

 

_________________________________________________________________________

Приєднуйтеся до спільноти змінотворців ГУРТа в соцмережах:  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.