bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Плануйте, координуйте та контролюйте успішність ваших проектів з Asana
03.07.2024

Asana — програмне забезпечення для спільної роботи, яке допомагає командам координувати діяльність та керувати нею.  

За програмою технологічної підтримки неприбуткових організацій TechSoup ОГС України можуть отримати доступ до знижки 50% на Asana Starter або Asana Advanced. Важливим є те, що з лютого 2022 року неприбутковим організаціям, зареєстрованим на порталі TechSoup Україна, не потрібно сплачувати збір за оброблення замовлення, лише пройти перевірку на сайті Asana та отримати доступ до знижки. Це дає можливість зберегти кошти на інші потреби.

Asana Starter призначена для колаборації в окремих командах. Asana Advanced рекомендована організаціям для моніторингу, управління та стандартизації роботи усього персоналу загалом. Обидва пакети програм дозволяють командам працювати спільно з будь-якого місця за допомогою мобільних та веб-додатків Asana. 

 

Неприбуткові організації України можуть використовувати Asana для того, щоб:  

• Чітко визначити обов’язки та спланувати кроки кожного учасника в команді 

• Бачити, як просувається робота, без необхідності контролювати її виконання 

• Забезпечити всім учасникам доступ до потрібної інформації з можливістю керувати, хто й до якої інформації може мати доступ 

• Створювати стандартизовані процеси для повторюваної роботи 

 

Основні можливості, які надає Asana: 

• Множинність представлень: ви можете переглядати проєкти у вигляді списків, панелей, календарів та графіків. Використовуйте завдання з датами виконання, виконавцями та описами, щоб переконатися, що кожен працівник знає, хто і що виконує та до якого часу. 

• Користувацькі поля: додаючи поля до будь-якого проєкту, ви можете відстежувати саме те, що є найважливішим. 

• Шаблони: ви можете додавати нові проєкти, використовуючи шаблони з налаштуванням користувацьких полів, які допоможуть вам відстежувати необхідну інформацію. 

• Розширений пошук: ви маєте можливість налаштовувати фільтри пошуку, а також створювати і зберігати власні представлення по проєктам, виконавцям, датам виконання тощо. 

• Налаштування залежностей: ви можете керувати складними робочими процесами, позначивши завдання як таке, що очікує на виконання іншого, щоб знати, коли воно буде готове до запуску. 

• Елементи керування даними: ви можете контролювати те, чим ділитеся, щоб обрані люди мали доступ до потрібної інформації. Ви можете надати доступ до проєкту й дозволити лише коментування, щоб уникнути небажаних змін.  

 

Чому команда «Куншт» вважає, що використання Asana значно полегшує роботу та підвищує ефективність учасників процесу, читайте за посиланням.

 

***

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 3 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДА, БЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. Зареєструйте свою організацію на платформі TechSoup Україна і користуйтеся усіма перевагами пільгового програмного забезпечення від провідних світових виробників!

_________________________________________________________________________

Приєднуйтеся до спільноти змінотворців ГУРТа в соцмережах:  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.