bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля «Гідропонна установка HydroBoss5.0» або аналоги
17.06.2024

ГО «ProLife Ukraine», Організатор Тендеру, впроваджує в Тернопільській області Проект «MicroGreens for Children»  в рамках   «Інтеграція сталого розвитку в Україні відповідно до Європейського зеленого курсу» за сприянням Громадською організацією «ДІКСІ ГРУП»

 

1. В рамках Проекту передбачається закупівля обладнання «Гидропонная установка “HydroBoss5.0”» або аналоги за безготівковим розрахунком.

2. ГО «ProLife Ukraine»,  оголошує конкурс на відбір компанії, яка постачатиме техніку, вказану у Технічному завданні, і цим запрошує Вас надати цінові пропозиції. Докладніший опис приводиться в Технічному завданні, що додається.

3. Тендерна документація  включає наступні документи:

Розділ 1. Технічна пропозиція -  Технічне завдання та Типові форми.

Розділ 2. Фінансова пропозиція - Типові форми.

 

 4. За результатами тендеру буде відібрано компанію, яка отримає право на укладення договору на постачання вказаного обладнання «Гидропонная установка “HydroBoss5.0”» або аналоги.

5. До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в тендерній документації.

6. Ціни мають бути зазначені в гривнях, оплату буде здійснено у гривні.

7. Пропозиція у встановленому форматі, а також додаткова інформація мають надсилатися на електронну адресу [email protected] або для уточнення інформацієї звертайтесь за тел +380979529365 Віталій Костянець

 (у темі листа просимо зазначити «Закупівля о”HydroBoss5.0” або аналоги».

8. Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором встановлюється (30.06.2024, 23:59) за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються. 

9. Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 01.07.2024 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження конкурсною комісією. Закупівля буде здійсненна після узгодження з донором.

10. ГО «ProLife Ukraine» залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку цінову пропозицію відповідно до документації, Політик і Процедур організації ГО «ProLife Ukraine» і право припинити процедуру тендеру та відмовитися від усіх цінових пропозицій у будь-який час до укладання договору без будь-якої відповідальності перед учасниками тендеру.

11.Оголошення про конкурс розміщуються Організатором на сайті https://www.facebook.com/profile.php?id=100078788931753www.gurt.org.ua .

Контакти

  • +380979529365

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.