bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер із закупівлі Електричного компресора для наповнення водолазних балонів на стисненому повітрі
17.06.2024

Відкритий тендер із закупівлі: «Електричного компресора для наповнення водолазних балонів на стисненому повітрі».

Дата оголошення про тендер: 17 червня 2024 року

Термін подання тендерних пропозицій: 7 робочих днів з дня опублікування цього Оголошення – до 23 червня 2024 року .

БО «БФ «MELEK (ЯНГОЛ ОХОРОНЕЦЬ)»   з метою реалізації проєкту «Безпечна водa - вдосконалення служб та реагування на ризики» (в подальшому Проєкт), за результатами конкурсу грантів «Грантовий конкурс для ОГС на зміцнення громадської безпеки та посилення взаємодії поліції та громади на засадах партнерства у цільових громадах», що виконується за договором #2024_01_003_ADM між Програмою розвитку Організації Об`єднаних Націй (ПР ООН) та Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання», на підставі договору № 007UN_CP01-05986/01 від 03.05.2024 року, оголошує відкритий тендер на закупівлю товару: «Електричного компресора для наповнення водолазних балонів на стисненому повітрі».

Дата оголошення про тендер: 17 червня 2024 року.

Термін подання тендерних пропозицій7 днів з дня опублікування цього Оголошення – до 23 червня 2024 року.

Предметом закупівлі є: Електричний компресор для наповнення водолазних балонів на стисненому повітрі (згідно додатку 1) у кількості 1 шт.

Строк надання товарів: протягом 7 днів від дати підписання Договору на закупівлю товару.

У вартість  повинні бути включені всі супутні витрати, пов’язані із доставкою товару.

Вимоги до постачальника товарів – учасника тендеру:

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  відповідні КВЕД та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір, рахунок, накладна)

УВАГА! До участі у конкурсі не допускаються суб‘єкти підприємницької діяльності, які є платниками ПДВ.

Оплата буде здійснюватися ВИКЛЮЧНО протягом 10 календарних днів після підписання накладної приймання-передачі товару. Передоплата не допускається.

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Заповнену форму Тендерної пропозиції (додаток 2);
  2. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  3. Копія документу, що підтверджує податковий статус.
  4. Зразок договору про постачання товару.

 

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;
  3. Відповідність товару технічним вимогам вказаним в оголошенні;
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 23 червня 2024 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDFнадіслані учасником на електронну адресу БО «БФ «MELEK (ЯНГОЛ ОХОРОНЕЦЬ)»    [email protected]  та ІСАР «Єднання» [email protected] з темою листа «Вікритий тендер_за договором № 007UN_CP01-05986/01_назва учасника» до 23 червня 2024 року включно.  Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 00.01 години 24 червня 2024року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше  30 червня  2024 року.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти

  • Контактна особа: Іванова Світлана тел. 098-444-03-53
  • Курило Ірина 095-529-12-35.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.