bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Подкасти про адвокацію простими словами, PRO WOMEN UA
14.06.2024

Громадська організація PRO WOMEN UA розпочинає новий проєкт «Голос жіночої сили», який спрямований на посилення ролі жінок у прийнятті рішень та розвитку України.

«У важкі часи для нашої країни важливо розуміти, як функціонує держава, адже від цього залежить майбутнє. Наша мета — не допустити перетворення України на “маленьку росію”, де ніхто нічого не вирішує. Ми прагнемо до того, щоб кожна жінка могла брати участь у розвитку нашої країни», — ділиться ідеєю проєкту засновниця PRO WOMEN UA Юлія Євпак.

Організатори запланували в рамках проєкту «Голос жіночої сили»:

• тренінги з інструментів впливу: учасниці отримають знання та практичні навички щодо того, як ефективно впливати на прийняття рішень на локальному та державному рівнях;

• серії подкастів: цікаві та інформативні подкасти розкриють важливість гендерного підходу в умовах гуманітарної та економічної кризи в Україні;

• розвиток спільноти: проєкт сприятиме об’єднанню жінок, наданню їм можливості ділитися досвідом та підтримувати одна одну.

Для кого цей проєкт?

Ця ініціатива орієнтована на активних жінок, які прагнуть жити в сучасній, демократичній країні та готові брати відповідальність за позитивні зміни.

Вже в кінці червня можна долучитися до перших заходів та до запису подкасті.

Соціальні мережі, де можна дізнатися деталі та розклад:

Інстаграм: https://www.instagram.com/pro.women.ua/

Facebook: https://www.facebook.com/prowomenua

 

Захід/активності реалізується завдяки підтримці Уряду Канади в рамках проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Українським Жіночим Фондом.

Цей анонс став можливим завдяки підтримці Уряду Канади в рамках проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Українським Жіночим Фондом». Відповідальність за зміст інформації несе ГО. Інформація, що представлена у виданні, не завжди відображає погляди Уряду Канади й УЖФ.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.