bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дмитрівська громада Бучанського району приєдналася до процесу розробки Стратегії розвитку
13.06.2024

З початку травня Дмитрівська сільська територіальна громада розпочала працювати над розробкою Стратегії розвитку. Незважаючи на щоденні події вже варто думати про майбутнє громади та її розвиток і відновлення. Саме розробка Стратегії розвитку є одним з першочергових завдань, адже важливо розуміти, якою буде громада через декілька років і який шлях варто обрати. Враховуючи вище вказане, 6 травня 2024 року Дмитрівською сільською радою та ГО «Громадська ініціатива Луганщини» було підписано Меморандум про співпрацю. Відповідно до цього 28 травня 2024 року  Дмитрівська сільська рада під час чергового засідання прийняла рішення розпочати процес розроблення Стратегії розвитку та утворити відповідну Робочу групу з розроблення  її проекту, до складу якої увійшли представники ради, громадськості та бізнесу, старости та депутати. 

        А минулого тижня відбулося її перше засідання.  На початок зустрічі заступник голови Сідокова Христина розповила про необхідність та важливість розробки Стратегії розвитку територіальної громади та сприяння діяльності Робочої групі. Голова ГО «Громадська ініціатива Луганщини» розповіла про формат подальшої роботи. Після цього було визначено алгоритм наступних дій та канали комунікації. Найближчий місяць на всіх чекає найскладніша частина роботи – збір та аналіз інформації та проведення опитування мешканців та представників бізнесу щодо власного бачення розвитку та збору пропозицій.

        Захід організований ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту  «Забезпечення ефективності процесів відновлення та розвитку 2-х сільських територіальних громад Київської області» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України». Матеріал представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу чи Міжнародного фонду «Відродження».

 

#IRF

#ЄвроВідродження

#ПрямуємоРазом

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.