bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональні цільові програми для ВПО
10.06.2024

В рамках проєкту «Посилення правової грамотності ВПО» спеціалісти БО “Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги” проаналізували регіональні програми, що реалізуються Хмельницькою міською об’єднаною територіальною громадою з вирішення житлових питань ВПО:

  • Комплексна програма «Піклування» в Хмельницькій МТГ на 2022–2026 роки.
  • Рішення сесії «Про затвердження Порядку надання грошової допомоги постраждалим/власникам/наймачам об’єктів нерухомого майна житлового фонду, об’єктів незавершеного будівництва житлового фонду пошкодженого внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України».
  • Рішення сесії «Про залучення гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проєкту «Будівництво житла для внутрішньо переміщених осіб в м. Хмельницькому».
  • Рішення сесії «Про отримання гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проєкту». В межах інвестиційного проєкту «Облаштування житла для внутрішньо переміщених осіб в Хмельницькому», що фінансується Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО), виконуються будівельні роботи у гуртожитку на вул. Інститутській 12/1 та в приміщенні на вул. Кам’янецькій, 74.

Детальна інформація міститься на сайті: https://www.khm.gov.ua/ 

УВАГА! Для отримання інформації та подачі заявки на допомогу зверніться до органу місцевого самоврядування Вашого регіону.

А ми нагадуємо, що в рамках проєкту отримати юридичну консультацію можна наступними способами:

  • За телефоном: +380672525138 (в наявності Вайбер);
  • На офіційній сторінці Всеукраїнської коаліції з надання правової допомоги у Месенджер: https://www.facebook.com/UCLA.Ukraine
  • Звернувшись на електронну пошту:[email protected]
  • Особистим прийомом: отримати консультацію юриста можна двічі на тиждень у вівторок та четвер з 10:00 до 14:00 год (за попереднім записом). 

Консультації онлайн доступні з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 17.00.

Адреса пункту: м. Хмельницький, вулиця Староміська, 2, ІІ поверх, офіс №17.  

 

Ця діяльність стала можливою в межах програми “Єднання заради дії”, що втілюється IREX за підтримки Державного департаменту США. Вміст є виключно відповідальністю БО “Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги” та необов’язково відображає погляди IREX та Державного департаменту США.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.