bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на виконання будівельних робіт
10.06.2024

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “АВАЛІСТ” (неприбуткова організація) оголошує міжнародний тендер «Визначення підрядної(их) організації(ій) в Донецькій, Дніпропетровській та Харківських областях»

Мета тендеру:

Вибір постачальника / підрядної організації для виконання будівельних робіт згідно з додатками: 

Додаток №5 – Технічне завдання

Лот 1: Додаток № 2.1 – Розрахунок одиничних розцінок на будівельні роботи та матеріали - Легкі ремонти приватних домогосподарств у Донецькій області;
Лот 2: Додаток № 2.2 – Розрахунок одиничних розцінок на будівельні роботи та матеріали - Поточні ремонти громадських будов у Донецькій області ;
Лот 3: Додаток № 2.3 – Розрахунок одиничних розцінок на будівельні роботи та матеріали - Легкі ремонти приватних домогосподарств у Дніпропетровській області;
Лот 4: Додаток № 2.4 – Розрахунок одиничних розцінок на будівельні роботи та матеріали - Поточні ремонти громадських будов у Дніпропетровській області;
Лот 5: Додаток № 2.5 - Розрахунок одиничних розцінок на будівельні роботи та матеріали - Легкі ремонти приватних домогосподарств у Харківській області;
Лот 6: Додаток № 2.6 - Розрахунок одиничних розцінок на будівельні роботи та матеріали - Поточні ремонти громадських будов у Харківській області)

Учасник може подавати свою пропозицію як на обидва лоти так і на будь який один.

Важливо: Замовник залишає за собою право збільшити або зменшити кількість товарів та робіт, яка планується до закупівлі виходячи з запропонованих цін та реального фінансування проєкту.

Умови тендеру:

1. Валюта пропозиції – українська гривня;

2. Валюта оплати - українська гривня;

3. Переможець(ці) тендеру, після підписання договору на виконання будівельних робіт, будуть отримувати Дефектні акти (ДА), згідно котрих в термін не більше 5 робочих днів, мають надати розрахунок кошторису, згідно з ДСТУ Б Д.1.1-1:2013, в форматі ДЦ-КК. Розрахунок кошторису в форматі ДЦ-КК, розраховується на основі одиничних розцінок на будівельні роботи та матеріали (Додаток №2, відповідного ЛОТУ). Після перевірки наданих ВИКОНАВЦЕМ ДЦ, ЗАМОВНИК в термін 5 робочих днів перевіряє ДЦ, щодо складу робіт, обсягів та розцінок, після перевірки/ узгодження ДЦ, ЗАМОВНИК надає ВИКОНАВЦЮ підписану зі своєї сторони ДЦ. ВИКОНАВЕЦЬ, разом з підписаною зі своєї сторони ДЦ, надає ЗАМОВНИКУ оригінал рахунку на оплату. ЗАМОВНИК, відповідно до наданих ДЦ та рахунку на оплату та відповідно до умов Договору, проводить передоплату. Після отримання передоплати, ВИКОНАВЕЦЬ зобов’язується протягом 5 робочих днів, приступити до виконання робіт.

4. Умови оплати - відповідно до процесу реалізації проєкту постачання : 50% - передоплата після  підписання замовлення на виконання PO та ДЦ; остаточна оплата за фактично виконані роботи - після підписання актів прийому передач робіт.

5. Надані учасниками тендеру комерційні пропозиції мають бути дійсними без змін впродовж 30 календарних днів від дати подання пропозицій.

6. Будівельні матеріали, демонтажні та монтажі роботи повинні відповідати вимогам, які описані у технічному завданні на постачання по кожному лоту (Додаток №5 – технічне завдання)

7. Ціна на Товар / Послуги визначається з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також включає в себе вартість товару та додаткових матеріалів, витрати на доставку, завантаження-розвантаження, демонтажу старих конструкцій, прибирання та вивіз мусору, монтажу нових конструкцій та інших необхідних витрат.

8. Учасник тендеру бере на себе зобов’язання та несе повну відповідальність щодо забезпечення дотримання вимог з охорони праці, а також здійснює належне забезпечення  своїх співробітників підрядників під час виконання договору, належними засобами індивідуального захисту та необхідних інструментів.

9. На роботи, котрі обумовлені підвищеною небезпекою виконання, учасник тендеру має надати дозвільні документи.

Відповідно до Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», учасник тендеру має надати дозвільні документи.

10. Учасники тендеру, на підтвердження відсутності у товариства кінцевих бенефіціарів громадян Росії, повинні надати структуру власності (для ТОВ).

11. Замовник залишає за собою право не розглядати пропозиції Учасників, які зареєстровані на тимчасово окупованих територіях.

 

Номер тендеру:
Multi donor

Кінцевий термін: 

10.07.2024  14:00 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.