bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Крок за кроком: шлях пацієнта у реабілітаційному центрі
05.06.2024

Запрошуємо вас переглянути наш новий навчально-мотиваційний відеоролик «Крок за кроком: шлях пацієнта у реабілітаційному центрі». Це відео демонструє реальний шлях пацієнта у реабілітаційному центрі «Донбас-Прикарпаття», де надають високоякісні послуги та підтримку людям з інвалідністю.

У ролику також показані консультації з фахівцями, робота обладнання, те, як пацієнти отримують послуги та реабілітаційні процедури, а також як проходить нагляд за різними етапами реабілітації людини за інструкціями фахівців. Отримувачі послуг відзначають позитивні зміни після відвідування центру.

Відео завершується висновками про важливість реабілітаційних послуг та закликом до дії, мотивуючи глядачів звертатися за професійною допомогою. Дивіться ролик, відзнятий на локаціях реабілітаційного центру «Донбас-Прикарпаття» (основна будівля) та ГО «Жінки та діти з інвалідністю Північного Донбасу» (додаткова громадська реабілітаційна будівля).

 

Надихайтеся на шлях до відновлення разом з нами!

 

__________

Відео створено громадською організацією «Жінки та діти з інвалідністю Північного Донбасу» в рамках проєкту «Адвокати покращення соціальних послуг в умовах воєнного стану для постраждалих та громад Львівської та Закарпатської областей», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього відео не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Контакти

  • Кізілова Олена

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.