bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сила інклюзивного волонтерства: мир і війна
05.06.2024

Запрошуємо вас переглянути наш новий інспіративний документальний відеоролик «Сила інклюзивного волонтерства: мир і війна». У цьому відео йдеться про непохитний дух громадських активістів та їхній внесок у підтримку суспільства в мирний та воєнний час.

Показані реальні історії родин, які змінюють свої громади, незважаючи на виклики, розповідається про роль інклюзивного волонтерства родин, які активно займаються волонтерською діяльністю, допомагаючи ЗСУ і сприяючи подоланню безбар’єрності та створенню інклюзивних просторів.

Інклюзивне волонтерство адаптується до нових викликів, але емоційні моменти, які передані у відео, підкреслюють важливість кожного внеску в побудову сильного та згуртованого суспільства.

 

Дивіться відео зараз і надихайтеся на зміни разом з нами!

 

__________

Відео створено громадською організацією «Жінки та діти з інвалідністю Північного Донбасу» в рамках проєкту «Адвокати покращення соціальних послуг в умовах воєнного стану для постраждалих та громад Львівської та Закарпатської областей», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього відео не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Контакти

  • Кізілова Олена

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.