bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Разом до Світу без обмежень
05.06.2024

Запрошуємо вас переглянути новий інспіративний документальний відеоролик «Разом до Світу без обмежень». Це відео мотивує владу та громадськість до організації та участі в заходах, які підкреслюють досягнення людей з інвалідністю та сприяють інклюзії.

 Відео демонструє кадри з попередніх заходів, таких як «Світ без обмежень – 2021», який відбувався ще в незруйнованому місті Сєвєродонецьк, та «Краса без обмежень» – в мирному Краматорську. У ролику ви дізнаєтеся, чому важливо створювати інклюзивні події.

Ви побачите фрагменти з виступів людей з інвалідністю, які демонструють свої таланти й розповідають, як такі події допомагають зрозуміти: можливості людей з інвалідністю необмежені. Послухайте інтерв’ю з учасниками та відвідувачами заходів, які діляться змінами у своєму сприйнятті інвалідності та закликають організовувати та підтримувати інклюзивні заходи, де кожен має можливість проявити себе.

 Дивіться відео зараз і надихайтеся на зміни разом з нами! 

До речі, у відео використана пісня, що стала гімном форуму «Світ без обмежень – 2024». Вона була створена за допомогою штучного інтелекту і стала символом інклюзії та технологічного прогресу. Пісня нагадує про важливість доступності та підтримки різних людей, надихаючи на створення суспільства без обмежень.

__________

Відео створено громадською організацією «Жінки та діти з інвалідністю Північного Донбасу» в рамках проєкту «Адвокати покращення соціальних послуг в умовах воєнного стану для постраждалих та громад Львівської та Закарпатської областей», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього відео не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Контакти

  • Кізілова Олена

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.