bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на послуги зовнішньої оцінки рівня розвитку та створення плану оргрозвитку МГО «Укртінсаєнс»
05.06.2024

МГО “Укртінсаєнс”  у рамках  Програми «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку, запрошує зацікавлені компанії та фахівців до участі у процесі здійснення зовнішньої оцінки рівня розвитку та створення плану організаційного розвитку нашої організації. 

Предмет тендеру: здійснення послуг зовнішньої оцінки рівня розвитку, формування рекомендацій з організаційного розвитку та створення плану організаційного розвитку організації на основі отриманих рекомендацій.

Обсяг робіт: 

1. Проведення зовнішньої оцінки організаційного розвитку підрядником разом із 6 членами та членкинями організації (5 робочих днів по 2 години онлайн-консультацій).

2. Підготовка підрядником рекомендацій з оргрозвитку за результатами зовнішньої оцінки.

3. Розробка спільно з підрядником та членами й членкинями правління плану організаційного розвитку МГО “Укртінсаєнс” на 2024-2025 роки.

Усі заходи плануються онлайн або, за умов значної обмеженості електропостачання, у місті Києві загальною тривалістю надання послуг 1 календарний місяць після укладання договору із підрядником.

Вимоги до провайдерів: 

1). Не менше 2 років досвіду в сфері надання послуг стратегічного планування.

2). Досвід роботи в галузі аудиту та оцінки діяльності громадських організацій (проведено такий тип послуги не менше як для 3 неурядових організацій).

3) Не є платниками податку на додану вартість.

4). Є верифікованими провайдерами на платформі ІСАР Єднання.

Правила відбору пропозицій:

Кожна надана тендерна пропозиція буде оцінена тендерним комітетом МГО “Укртінсаєнс” факторно-критеріальним методом. Метод передбачає оцінку кожного критерію за 10-бальною шкалою, де: 1 бал - учасник тендеру повністю не відповідає заявленому критерію, а 10 - максимально відповідає. Оцінки кожного учасника тендерного комітету сумуються, діляться на загальну кількість членів комітету та домножується на вагомість критерію (Таблиця 1). Сума вагомостей критеріїв не має перебільшувати 1. Згодом оцінки за кожен критерій сумуються та виставляються у протокол. Загальна оцінка не може бути менше 1 та більше 10 балів. У разі утворення не цілих чисел вони округлюються до першого знака після коми.

Таблиця 1

Вагомість критеріїв оцінки тендерної пропозиції

 

Назва критерію

Коефіцієнт вагомості

Цінова пропозиція

0,3

Досвід, що заявлений у вимогах до тендеру

0,25

Прийнятність попереднього плану підготовки та проведення оцінки оргрозвитку вимогам тендеру

0,25

Не є платниками податку на додану вартість.

0,1

Є верифікованими провайдерами на платформі ІСАР Єднання.

0,1

 

У разі отримання декількома учасниками тендеру однакового балу, що не дасть можливість обрати переможця, тендерний комітет визначає його за кількістю балів, що надано за найбільш вагомий критерій.

 

Для участі у тендері просимо подати наступні документи:

  • цінова пропозиція;
  • CV фасилітатора(-ки);
  • попередній план підготовки та проведення оцінки оргрозвитку;
  • установчі документи
  • (для ФОП: виписка з ЄДР, витяг з реєстру платника єдиного податку; для ТОВ/ПП та інших юросіб (окрім ГО): статут, виписка з ЄДР, витяг з реєстру платника єдиного податку або підтвердження того, що не є платниками ПДВ;
  • для ГО: статут (де вказано право займатись підприємницькою діяльністю), виписка з ЄДР, витяг з реєстру неприбуткових організацій та установ, підтвердження того, що не є платниками ПДВ);
  • рекомендації та приклади попередніх проведених послуг, що схожі до предмета закупівлі (за наявності).

Просимо надсилати пакет документів (усі документи об’єднані в один документ у форматі .pdf та названі за форматом Прізвище І. П., або “ФОП Прізвище І. П.”, або “ТОВ УСПІШНЕ”) на електрону пошту нашої організації [email protected] (вказати в темі листа “Тендер на проведення зовнішньої оцінки_назва суб’єкта подання тендеру”) до 23:59 14 червня 2024 року.

Контакти

  • Контактна особа організації: Владлен Володавчик +380965344013
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.